Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO DOTS 41904 Bildhållare med djur

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 165:-
I lager
SKU
02202-51
   

Dekorera dessa söta bildhållare med djur på ditt sätt! Montera och dekorera lådorna och visa sedan upp dina favoritbilder eller andra pappersskapelser. Du kan också använda dem för att förvara dina skatter eller hemligheter i ditt rum. Hitta designinspiration på arket med inspiration och idéer, eller hitta på dina egna spännande idéer. Dekorera och dekorera om de söta djurlådorna som du vill – det är enkelt och roligt!

Alla som gillar pyssel kommer att älska det coola setet LEGO® DOTS™ (41904) Bildhållare med djur! Detta unika gör-det-själv-set är designat för att vara lätt att bygga ihop och anpassa, och ger barn chansen att skapa sina egna dekorationer som passar deras humör eller färgerna i deras rum. Det är också lätt att städa och sortera med den medföljande förvarings- och sorteringsbrickan. Gör det själv-set att dekorera rummet med Detta set med 3 små kuber innehåller lock och fotohållare, plus färgglada plattor för att designa den söta katten, hunden, laman eller något annat djuransikte som ditt barn gillar. Barn kan låta fantasin flöda och uttrycka sina färdigheter när de gör bildhållarna roliga och unika. Kreativa lekar för barn som älskar pyssel Det roliga med detta set är att barn får vara kreativa och dekorera kuberna precis som de vill. De kan sedan visa upp sina skapelser, och sina favoritfoton, samtidigt som de förvarar sina skatter eller hemligheter. Detta set är perfekt till jul, födelsedagar eller när som helst.

 • Uppmuntra ditt barns kärlek till kreativa gör-det-själv-leksaker med detta sötas LEGO® DOTS™ (41904) kubset, med 3 djurkuber med lock och fotohållare. Leken börjar med att sätta ihop bildhållarna med djur, direkt ur lådan!
 • Visa upp din kreativitet! Barn kan visa upp sina färdigheter när de dekorerar kuberna, följer förslagen på förpackningen för att designa katten, hunden, laman eller andra djuransikten, eller hitta på egna idéer.
 • De färgglada plattorna är roliga att skapa med. Barn kan lägga till plattor från andra DOTS™ set eller setet Extra DOTS – serie 1 (41908) för att göra kuberna till sina favoritdjur eller dekorera dem för att matcha inredningen!
 • Alla som gillar gör-det-själv-projekt eller pyssel kommer att älska detta kreativa set. De anpassningsbara kuberna och de färgglada dekorationsplattorna är perfekta som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till pojkar och flickor från 6 år.
 • Liten och gjord för att användas. Varje låda är 4x4 cm och detta smarta gör-det-själv-set är perfekt för unga pysselälskare som vill öva på sina skapelser och visa upp sin favoritversion.
 • Drivs av barns fantasi för obegränsad kreativitet och lek! Batterifria leksaker hjälper till att förbättra barns självständiga lekfärdigheter, plus att de får uppleva glädjen i att skapa något helt eget.
 • Öppna förpackningen och låt skapandet börja. Barn kan bygga kuberna med de enkla instruktionerna och sedan hitta inspiration för att dekorera dem och designa djuransikten. Det är också lätt att sortera och städa med den medföljande förvaringsbrickan.
 • Ge barn chansen till coolt pyssel med LEGO® DOTS™ seten. Detta smarta set erbjuder fri designinspiration som hjälper barn att utveckla kreativitet och självförtroende.
 • LEGO® klossar och plattor uppfyller de högsta branschstandarderna och våra egna kvalitetskriterier, så att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • Vi tappar, klämmer, vrider, värmer, biter, böjer, repar och sträcker LEGO® klossar och plattor för att säkerställa att varje barns leksak uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Rek.ålder: från 6 år
 • Antal delar: 423
Mer information
Modell41904
EAN5702016668643
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.