Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO DOTS 41900 Armband med regnbåge

-50%

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

50%
Kampanjpris 30:- Vårt lågpris: 60:- Du sparar: 30,-
I lager
SKU
02202-46
   

Är du redo att vara kreativ? Kolla in det färgglada armbandet med regnbåge och gör dina egna häftiga smycken! Lägg det himmelsblå armbandet på en plan yta och fäst de färgglada plattorna. Använd förpackningen för inspiration eller hitta på dina egna roliga mönster. Lägg sedan till de regnbågsfärgade plattorna för att göra armbandet extra personligt innan du fäster det runt handleden. Dekorera och dekorera om armbandet hur du vill!

Barn som gillar konst och pyssel som går att ha på sig kommer att älska det coola setet LEGO® DOTS™ (41900) Armband med regnbåge! Dessa gör-det-själv-set är utformade för att vara snabba, enkla och intuitiva och ger barn en chans att vara kreativa med sina egna smycken och ändra dem för att de ska passa dagens outfit eller humör eller vad som helst. Kreativa smyckesset Detta coola armbandsset innehåller ett justerbart band i himmelsblått som passar både större och mindre handleder, 32 färgglada plattor och specialplattor dekorerade med regnbågar och moln så att barn kan designa sina egna kreativa armband, låta fantasin flöda och uttrycka sina lekfärdigheter på ett roligt och unikt sätt. Gör-det-själv-lek för barn som älskar konst och pyssel Det roliga med detta set är att barn får chansen att vara fantasifulla och dekorera armbandet precis som de vill – för att matcha sitt humör eller uttrycka sina känslor och visa upp sina roliga mönster. Allt är möjligt med dessa armband! De är perfekta presenter till jul, födelsedagar eller när som helst.

 • Uppmuntra ditt barns kärlek till kreativa gör-det-själv-leksaker med det bedårande setet LEGO® DOTS™ Armband med regnbåge (41900), med ett justerbart band och 32 färgglada plattor. Pyssellekarna börjar så fort påsen har öppnats!
 • Kreativa smycken att visa upp! Barn kan låta fantasin flöda och visa upp sina mönster och färdigheter när de dekorerar det roliga armbandet, följer de föreslagna mönstren på förpackningen eller hittar på en egen look.
 • De färgglada plattorna är perfekta att skapa med i detta set eller som en del av andra gör-det-själv-lekar. Barn kan också använda plattorna från LEGO® DOTS™ 41908 Extra DOTS – serie 1 för att piffa upp sina armband med nya coola dekorationer.
 • Alla som gillar gör-det-själv-leksaker och pyssel kommer att älska detta fantastiska set. Det flexibla armbandet och de färgglada dekorationsplattorna är perfekta som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till pojkar och flickor från 6 år.
 • Litet och lätt att bära. Armbandet är 20 cm långt och detta spännande gör-det-själv-set är perfekt för blivande designer som vill öva på att skapa och sedan bära sin favoritversion.
 • Drivs av barns fantasi för obegränsad kreativitet och lek! Batterifria leksaker hjälper till att förbättra barns självständiga lekfärdigheter, plus att de får uppleva glädjen i att skapa något helt eget.
 • Öppna påsen och låt skapandet börja med att dekorera armbandet. De enkla instruktionerna gör det lätt att bygga armbandet, så att barn kan uppleva en känsla av stolthet när de bygger sina egna smycken – och massor av kreativt skoj.
 • Ge barn coola smycken att skapa med LEGO® DOTS™ seten. Detta smarta smyckesset erbjuder fri designinspiration som hjälper till att utveckla barns kreativitet och självförtroende.
 • LEGO® DOTS™ plattor och armband uppfyller de högsta branschstandarderna och våra egna kvalitetskriterier. De är utformade för att vara hållbara, kompatibla och lika lätta att ta av och på varje gång.
 • Vi tappar, klämmer, vrider, värmer, biter, böjer, repar och sträcker LEGO® DOTS™ plattorna och armbanden för att säkerställa att varje barns byggleksak uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Rek.ålder: från 6 år
 • Antal delar: 33
Mer information
Modell41900
EAN5702016667523
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.