Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Disney Princess 43201 Isabelas magiska dörr

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 197:-
I lager
SKU
11212-2
   

I setet LEGO® Disney Princess Isabelas magiska dörr (43201) väntar magiska äventyr, med en öppningsbar ”dörr” med lås och en mittbyggnad, ett ark med klistermärken så barn kan sätta sin egen prägel på setet, plus tryckta bygginstruktioner och digitala Instructions PLUS. Med appen LEGO Bygginstruktioner kan barn zooma, rotera och visualisera modellen. Den guidade byggprocessen gör att även yngre byggare kan känna sig som mästerbyggare ... grymt!

Lek överallt

Fans av Disney Encanto får massor av kreativa lekmöjligheter med detta bärbara byggset. Setet kan lekas med separat eller kombineras med andra LEGO ǀ Disney set (säljs separat) och har massor av funktioner och fantasifulla tillbehör för att inspirera till oändliga lekar.

Unika karaktärer

Detta magiska LEGO Disney Princess set hjälper barn att snabbt börja leka med 3 mikrodockor – Disneys Isabela, Louisa och Mirabel – plus en fågel och LEGO fjärilsfigurer. Detta högkvalitativa set är en perfekt present till barn som vill skapa trender i lekparken.

 • Ge barn filmbaserade lekmöjligheter och med det unika setet LEGO® Disney Isabelas magiska dörr (43201). Lås upp och öppna dörren och låt det roliga börja!
 • Vad gömmer sig bakom den låsta dörren? Denna byggleksak med 114 delar har en öppningsbar ”dörr” med ett fungerande lås, nyckel med nyckelkedja och en mittbyggnad, ark med klistermärken och massor av inspiration för fantasifulla lekar.
 • Med Disneykaraktärerna Isabela, Louisa och Mirabel, plus en fågel och LEGO® fjärilsfigurer. Setet kan användas som det är för fantasifulla äventyr eller kombineras med andra set (sälj separat).
 • Alla fans av Disneys Encanto från 5 år kommer att älska denna unika present. ”Dörren” kan öppnas till en mikrovärld med fungerande lås och skivspelare, plus funktioner och tillbehör för att inspirera till roliga lekar.
 • Bärbara äventyr. Med ”dörren” öppen är modellen 7 cm hög, 22 cm bred och 12 cm djup, och setet kan lätt tas med till lekstunder. Även perfekt som uppvisningsmodell.
 • Vill du ge barn en ännu häftigare byggupplevelse? Nu kan du det med digitala Instructions PLUS! Med intuitivt spökläge och verktyg för att zooma och rotera är det LEGO® byggande för den digitala tidsåldern!
 • Denna byggbara leksak från Disneys Encanto med detaljerade mikrodockor, varelser och välkända platser uppmuntrar till roliga lekar som främjar viktiga färdigheter som kreativt tänkande och visualiserande.
 • LEGO delar uppfyller höga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal klossar: 114
 • Rek ålder: från 5 år
Mer information
Modell43201
EAN5702017097442
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.