Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Disney Princess 43195 Belle och Rapunzels kungliga stall

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 475:-
I lager
SKU
06212-10
   

Överraska Disney Princess-fans som älskar hästar med det detaljerade byggsetet LEGO Disney Princess Belle och Rapunzels kungliga stall (43195), med ett stort stall med pris- och tillbehörsrum, ett mysigt vindsutrymme och 2 mindre, avtagbara häststall. Detta fantasifulla set innehåller tryckta bygginstruktioner och digitala Instructions PLUS i appen LEGO Bygginstruktioner. Den guidade byggprocessen gör att även yngre byggare kan känna sig som mästerbyggare... Grymt!

Fri, kreativ lek

Barn kommer att älska att leka med detta set och dess tillbehör, som hö, hästmat, sadlar, stallredskap och ett pris, som hjälper till att sätta igång barns fantasi när de sköter om djuren och hittar på spännande rolleksberättelser.

Omtyckta karaktärer, redo för lek

Detta kreativa set får barn att börja leka med 2 minidockor – Disneys Belle och Rapunzel – plus de ridbara LEGO hästfigurerna Maximus och Philippe. Denna högkvalitativa Disney Princess-gåva kommer att vara något alla barn pratar om.

 • Inspirera till roliga rollekar m d LEGO® ǀ Disney Belle och Rapunzels kungliga stall (43195) set, en annorlunda och unik Disney Princess-byggpresent. Leken börjar med byggandet och tar aldrig slut!
 • Uppfinningsrika äventyr väntar. Detta kreativa set innehåller ett 3-våningsstall med 5 rum, 2 små, avtagbara stall, ett klistermärkesark och massor av lekstartare för fantasifulla lekar.
 • 2 omtyckta karaktärer, Disneys Belle och Rapunzel, är redo att jobba och leka i denna byggbara leksak. Detta grymma set innehåller också 2 LEGO® hästfigurer, Maximus och Philippe.
 • Alla Disney Princess-fans från 5 år kommer att älska detta set. Barn kan skapa oändliga berättelser med detta premiumset som kommer att imponera på kompisar och är perfekt för timmar av fantasifull lek.
 • Gjort för lek eller uppvisning. Stallet med de anslutande stallboxarna är 24 cm högt, 33 cm brett och 7 cm djupt, vilket gör detta set perfekt för lek och coolt att visa upp.
 • Vill du ge barn en ännu häftigare byggupplevelse? Nu kan du det med digitala Instructions PLUS Med intuitivt spökläge och verktyg för att zooma och rotera är det LEGO® byggande för den digitala tidsåldern!
 • Med detaljerade minidockor och ridbara hästfigurer kommer detta Disney Princess-byggset att uppmuntra till kreativ lek som bidrar till att utveckla viktiga färdigheter med massor av rolig sagoinspiration.
 • LEGO® delar uppfyller höga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Detaljer: 

 • Antal klossar: 239
 • Rek ålder: från 5 år
Mer information
Modell43195
EAN5702016909661
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.