Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Disney Princess 43193 Ariel, Belle, Askungen och Tianas sagoboksäventyr

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 258:-
I lager
SKU
06212-9
   

Spännande äventyr väntar Disney Princess-fans i setet LEGO® Disney Princess Ariel, Belle, Askungen och Tianas sagoboksäventyr (43193). Denna byggbara leksak innehåller ett slott med höjbar bro, klistermärken att dekorera det med och en vagn, plus tryckta bygginstruktioner och digitala Instructions PLUS. Med appen LEGO Bygginstruktioner kan barn zooma, rotera och visualisera modellen. Den guidade byggprocessen gör att även yngre byggare kan känna sig som mästerbyggare ... grymt!

Lek var som helst, när som helst

Barn får massor av kreativa lekalternativ med detta portabla lekset. Det kan lekas med separat eller kombineras med andra LEGO ǀ Disney set, och är fullpackat med funktioner och fantasifull inspiration. Favoritkaraktärer och spännande scener Detta kreativa LEGO set låter barn komma igång med lekarna snabbt med 4 mikrodockor – Disneys Askungen, Tiana, Belle och Ariel – plus LEGO figurerna Gus, Lumiere, en delfin och en groda. Sagoboken är den bästa vardagspresenten till ett barn.

 • Sätt igång de kreat va rollekarna eller iscensätt favoritfilmscener med setet LEGO® ǀ Disney Ariel, Belle, Askungen och Tianas sagoboksäventyr (43193). Lekarna börjar när du öppnar boken!
 • Vilka roliga saker väntar i slottet? Detta coola set innehåller en öppningsbar bok med ett 2-sidigt slottsbygge, en liten vagn, klistermärken och massor av lekstartare för fantasifulla lekar.
 • 4 omtyckta karaktärer – Disneys Askungen, Tiana, Belle och Ariel – är redo för äventyr i denna byggleksak, tillsammans med LEGO® figurerna Gus, Lumiere, en delfin och en groda.
 • Alla Disney Princess-fans från 5 år kommer att älska detta set. Öppna boken för att få tillgång till en komplett mikrovärld, full av spännande detaljer och delar som kommer att uppskattas av alla barn som en rolig belöning eller överraskning.
 • Packa upp och lek. Den öppna boken är 8 cm hög, 23 cm bred och 12 cm djup, vilket göra detta set stort nog för nya äventyr och enkelt att packa ner för lek på språng.
 • Vill du ge barn en ännu häftigare byggupplevelse? Nu kan u det med digitala Instructions PLUS! Med intuitivt spökläge och verktyg för att zooma och rotera är det LEGO® byggande för den digitala tidsåldern!
 • Med detaljerade mikrodockor och platser är denna Disney Princess-byggleksak perfekt för att uppmuntra till fria, kreativa lekar som bidrar till att utveckla viktiga färdigheter med massor av rolig sagoinspiration.
 • LEGO® delar uppfyller höga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal klossar: 130
 • Rek ålder: från 5 år
Mer information
Modell43193
EAN5702016909647
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.