Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Spana in årets Black Deals här! Spana in årets Black Deals här!

LEGO Disney Princess 43187 Rapunzels torn

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 643:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
08202-79
   

Utforska Disney Princess Rapunzels torn och upptäck hemligheterna inuti! Se utsikten från balkongen med Pascal, och hjälp sedan Rapunzel att avsluta sin målning i hobbyrummet. Gå till grottan vid tornets bas och se vad som finns bakom den hemliga dörren. Gunga en stund, koppla av vid elden eller besök tavernan The Snuggly Duckling med Flynn Rider. Efter en lång dag kan du krypa till kojs och vila inför morgondagen!

Spännande eskapader väntar unga Disney Princess fans i det härliga setet LEGO® ǀ Disney (43187) Rapunzels Torn. Det charmiga setet har ett torn med en grotta och ett hemligt rum, plus extra lekinspiration i form av 2 mindre modeller. Lockande, kreativt och roligt byggande Det detaljerade tornet har 4 olika rum att utforska: hobbyrum, sovrum, mysigt vardagsrum och en grotta längst ner med en hemlig dörr. Det finns också 2 mindre byggen – en gunga gjord av Rapunzels hår och tavernan The Snuggly Duckling, komplett med pall och piano, för att uppmuntra till oändlig fri och kreativ lek. Roliga rolleksäventyr med älskade karaktärer Barn kan hoppa rakt in i leken med det här fantastiska setet med 2 minidockor, Disneys Rapunzel och Flynn, plus kameleonten Pascal som LEGO figur för Disney. Setet släpper loss barns fantasi med olika typer av lekinspiration, så att de kan spela upp sina favoritscener från filmen Trassel eller hitta på nya.

 • Ge Disney Princess fans i alla åldrar en spännande och givande byggupplevelse med setet LEGO® ǀ Disney Rapunzels torn (43187), med karaktärer från Disneys Trassel, som blir en perfekt julklapp.
 • Inspirera byggare med ett färgglatt, detaljerat torn med flera rum, 2 mindre modeller, minidockor av Disneys Rapunzel och Flynn Rider plus andra föremål för att sätta fart på fantasin och locka till kreativ lek.
 • Det vackra tornbygget och de söta karaktärerna är fantastiska för barn att leka med och utveckla sin kreativitet. Barn kan bygga tornet och de små modellerna och sedan spela upp filmscener eller hitta på nya berättelser.
 • Fans av Disneys Trassel kommer att älska det här setet med alla lekfulla detaljer och smarta tillbehör. De små extra modellerna och roliga lekstartarna gör det här till den perfekta födelsedagspresenten för barn från 6 år.
 • Ett torn i 4 våningar fullt av detaljer. Med tornet som är 44 cm högt, 11 cm brett och 8 cm djupt är det här expansiva byggbara setet utformat för att byggas och lekas med om och om igen.
 • Fantasins kraft i en låda. Med igenkännbara minidockor och LEGO® figurer som är utformade för att lekas med på massor av olika sätt, utan att batterier behövs. Öppna lådan och låt leken börja med att bygga.
 • Den lättbyggda modellen stärker barns självförtroende. Tydliga, bildbaserade instruktioner hjälper barn att träna sin bygg- och lekförmåga när de skapar ett torn för Disneys Rapunzel, Flynn och kameleonten Pascal.
 • Låt barn uppleva spänningen och magin i Disneys Trassel med detta LEGO® ǀ Disney set. Det här coola setet låter barn bygga Rapunzels torn och iscensätta roliga äventyr med en modig Disney Princess och hennes vänner!
 • LEGO® klossar uppfyller stränga branschstandarder, så att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® klossar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att varje byggset för barn uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal delar: 369
 • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell43187
EAN5702016907803
VarumärkeLEGO

Hobbyrum med utsikt

Barn kan dyka in i olika konst och hantverk med Rapunsel.

Gunga full av fantasier

Rapunsel, Flynn och Pascal kan njuta utomhus.

Reflekterar Disney-historien

Massor av tillbehör inspirerar till oändliga spännande äventyr.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.