Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Disney Princess 43180 Belles vintriga slottsfest

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 482:-
I lager
SKU
04202-55
   

Delta i vinterfestligheterna med Disneys Belle, Odjuret och deras vänner! Ha lite snökul när du använder katapulten för att skjuta snöbollar mot Belle och Odjuret. Gå sedan till Belles rum för en uppfriskande tupplur. När du vaknar kan du utforska resten av rummen i slottet. Ååhh, vi kan mysa framför elden med en bra bok. Vänta, kolla på den där förtrollade rosen! Kan du hjälpa Belle att bryta förtrollningen i tid?

Vinterskoj väntar alla barn som älskar Disneys Skönheten och Odjuret med det spännande setet LEGO® l Disney Belles vintriga slottsfest (43180) . Leksetet har delar och lekstartare som hjälper barn att utveckla sina kreativa färdigheter. Det innehåller också startklossbaser och väggar som låter nybörjare uppleva stoltheten i att bygga byggnader och annat på egen hand. Uppmuntra barns fantasi med extra detaljer Det färgglada slottet har flera rum att utforska, plus små tillbehör att bygga, till exempel ett sminkbord med borste, rosett och tiara, ett bord med en stol och en eldstad, som hjälper till att inspirera till kreativa lekar. Älskade karaktärer inspirerar till roliga rolleksmöjligheter Barn kan ge sig rakt in i äventyret med detta fantastiska set, med 2 minidockor – Disneys Belle och Odjuret, som kan förvandlas till prinsen. Innehåller också andra välkända karaktärer som Mrs. Potts, Chip och Cogsworth, plus LEGO figurerna fågel och snögubbe för Disney.

 • Ge förskolebarn en spännande och givande byggupplevelse med setet LEGO® l Disney Belles vintriga slottsfest (43180) , med karaktärer från Disneys Skönheten och Odjuret. En rolig julklapp.
 • Inspirera unga byggare med ett färgglatt, lättbyggt slott med flera rum, byggbara tillbehör, Disneys Belle och Odjuret som minidockor och andra föremål som sätter fart på fantasin och de kreativa lekarna.
 • Det vackra slottet och de söta karaktärerna är perfekta för barn att leka med och bidrar till att utveckla deras kreativa färdigheter. Barn kan bygga slottet och tillbehören och sedan iscensätta sina favoritfilmscener eller hitta på nya berättelser.
 • Barn som gillar Disneys Skönheten och Odjuret kommer att älska detta set med alla lekfulla detaljer och smarta tillbehör. Det är lätt att bygga och de roliga lekstartarna gör detta set till en perfekt present till förskolebarn från 4 år.
 • Ett lättbyggt slott fullt av detaljer. Slottet är 23 cm högt, 25 cm brett och 16 cm djupt, och detta fantastiska set är utformat för att byggas och lekas med om och om igen.
 • Fantasins kraft i en låda. Igenkännbara minidockor och LEGO® figurer som är utformade för barn att leka med på massor av sätt, utan att batterier behövs. Öppna lådan och låt leken börja med att bygga.
 • Den lättbyggda modellen stärker barns självförtroende. Tydliga, bildbaserade instruktioner hjälper barn att utveckla sina bygg- och lekfärdigheter när de skapar ett vackert slott med tillbehör till Disneys Belle och Odjuret.
 • Introducera unga barn till den fantastiska magin i Disneys Skönheten och Odjuret med detta LEGO® l Disney set. Detta detaljerade set tar med barn till Odjurets slott för en vinterfest med Belle och hennes vänner!
 • LEGO® klossar uppfyller de högsta branschstandarderna, så att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® klossar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att varje byggleksak för barn uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal delar: 238
 • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell43180
EAN5702016618655
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.