Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Disney Princess 43177 Belles sagoboksäventyr

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 227:-
I lager
SKU
12192-22
   

Spänning väntar alla som gillar Skönheten och Odjuret med det fantastiska setet LEGO® l Disney Belles sagoboksäventyr (43177). Denna byggbara leksak innehåller en öppningsbar bok med Odjurets slott i mitten, utsidan av slottet på ena sidan och insidan av slottet på den andra, plus 2 klistermärkesark att dekorera boken med. Bärbart skoj och spänning Barn kommer att älska att upptäcka alla roliga lekmöjligheter i detta bärbara lekset. Det kan lekas med separat eller kombineras med andra LEGO l Disney set för ännu fler möjligheter.

Det är också perfekt som julklapp eller födelsedagspresent till barn som gillar Disneys Skönheten och Odjuret. Detaljerade karaktärer och scener för enkla lekar Denna kreativa Disney gåva innehåller 2 detaljerade mikrodockor, Disney Princess Belle och Odjuret som kan förvandlas till prins Adam, plus Garderob, Mrs. Potts, Chip och Cogsworth LEGO figurer för Disney. Dessa kommer att få barn att ha roligt direkt, och det kommer även alla föremål som inspirerar ett barns fantasi i denna välkända värld.

 • Uppmuntra till rollekar med detta LEGO® l Disney (43177) set, med Disney Princess Belle, Odjuret, Mrs. Potts, Chip, Cogsworth och Garderob. Perfekt som present till barn och fans. Lekarna börjar så fort boken har öppnats!
 • Vilka hemligheter gömmer sig bakom dörren? Barn kan utveckla sina rollekar och kreativa färdigheter när de avslöjar slottets mysterier. Den magiska rosen, en sovplats för Disneys Belle och ett dansgolv väntar inuti.
 • Dessa fantastiska mikrokaraktärer är roliga att leka med i detta set eller som ett häftigt tillägg till andra modeller. Barn kan ge sig ut på äventyr med Disney Princess Belle, Odjuret, Mrs. Potts och de andra på helt nya sätt!
 • Alla som gillar Disneys Skönheten och Odjuret kommer att älska detta set. Denna samlarleksak innehåller en bok med en mikrovärld som är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till pojkar och flickor från 5 år.
 • Bärbar mikrovärld att leka med och ta med vart som helst. Den öppningsbara boken är 23 cm bred, 12 cm djup och 8 cm hög, och detta underbara set är stort nog för nya äventyr och lätt att packa ner för lek på resande fot.
 • Timmar av skoj för ett barns fantasi! Kreativa, batterifria leksaker främjar barns grupplek och problemlösningsförmåga, samtidigt som de får uppleva glädjen i att skapa nya berättelser på egen hand genom självständiga lekar.
 • Öppna boken och låt lekarna börja. De enkla instruktionerna gör det lätt att bygga modellerna och ger barn massor av kreativ spänning och glädjen i att hitta på nya äventyr eller återskapa välkända berättelser i boken.
 • Ge barn detaljerade karaktärer och platser att leka med i LEGO® l Disney samlarseten. Detta fantasifulla Disney lekset med Skönheten och Odjuret erbjuder lekstartare och uppmuntrar till kreativa lekar som utvecklar viktiga färdigheter.
 • LEGO® klossar uppfyller de högsta branschstandarderna, så att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • På LEGO Koncernen tappar, värmer, krossar, vrider och analyserar vi LEGO® klossar och delar för att se till att alla barns byggleksaker uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Mått: B23 x D12 x H8 cm
 • Anta delar: 111
 • Rek.ålder: från 5 år
Mer information
Modell43177
EAN5702016701357
VarumärkeLEGO
Ålder5-8
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.