Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Disney Princess 43176 Ariels sagoboksäventyr

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 305:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
12192-21
   

Barn kan iscensätta livet under vattnet eller på stranden med det fantastiska setet LEGO® l Disney Ariels sagoboksäventyr (43176). Denna byggbara leksak innehåller en anpassningsbar, öppningsbar bok med 2 världar: Ariels undervattenspalats med öppningsbar mussla, rutschkana och olika prydnadssaker, och en strand ovanför ytan med en båt för 2 figurer, plus 2 klistermärkesark att dekorera boken med. Bärbart skoj och spänning Barn kommer att ha roligt när de skapar fantasifulla lekar med detta bärbara lekset.

Det kan lekas med separat eller kombineras med andra LEGO l Disney set för ännu fler alternativ. Det är också perfekt som julklapp eller födelsedagspresent till barn som gillar Disneys Den lilla sjöjungfrun. Favoritkaraktärer och scener för enkla lekar Denna kreativa Disney gåva innehåller 3 detaljerade mikrodockor: 2 versioner av prinsessan Ariel, prins Eric och LEGO figurerna Sebastian och Blunder för Disney. Dessa kommer att få barn att leka snabbt, liksom scenerna som inspirerar barns fantasi i denna välkända värld.

 • Uppmuntra till kreativa rollekar med detta LEGO® l Disney (43176) set, med Disney Princess Ariel, Blunder, Sebastian och prins Eric. Perfekt till barn och alla som gillar Disneys Den lilla sjöjungfrun. Lekarna börjar så fort boken har öppnats! 
 • Vilka skatter kan du hitta under ytan? Barn kan utveckla sin kreativitet och sina rolleksfärdigheter när de utforskar stranden eller simmar runt med Disneys Ariel, Blunder och Sebastian samtidigt som de skapar välkända berättelser på nya sätt.
 • Dessa älskade mikrokaraktärer är perfekta att leka med i detta set eller som tillägg till andra modeller. Barn kan ge sig ut på äventyr med Disney Princess Ariel, prins Eric, Sebastian och Blunder på helt nya sätt!
 • Alla som gillar Disneys Den lilla sjöjungfrun kommer att älska detta set. Den unika, öppningsbara boken avslöjar en komplett mikrovärld och är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till pojkar och flickor från 5 år.
 • Bärbar mikrovärld att leka med och ta med vart som helst. Den öppningsbara boken är 23 cm bred, 12 cm djup och 8 cm hög, och detta fantastiska set är stort nog för nya äventyr och lätt att packa ner för lek på resande fot.
 • Timmar av skoj för ett barns fantasi!
 • LEGO® klossar uppfyller de högsta branschstandarderna, så att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • På LEGO Koncernen tappar, värmer, krossar, vrider och analyserar vi LEGO® klossar och delar för att se till att alla barns byggleksaker uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Mått: B23 x D12 x H8 cm
 • Antal delar: 105
 • Rek.ålder: från 5 år
Mer information
Modell43176
EAN5702016704280
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.