Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Disney Frozen 41168 Elsas smyckeskrin

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 384:-
I lager
SKU
09192-68
   

LEGO® l Disney Frozen II 41168 Elsas smyckeskrin är en perfekt present till alla fans av Disneys Frost filmer. Detta dekorativa smyckeskrin för barn har inspirerats av Elsas slott och har snöflingedekor och en snurrfunktion som får Elsa och den mytiska vattenanden Nokk att snurra runt, runt. Lådan har en låsfunktion för säker förvaring av smycken eller små favoritsaker och det finns en spegel så att du kan prova dina smycken. Frost smyckeskrinet innehåller 2 LEGO ringar och 2 karaktärer från filmen: Elsa och Nokk.

  • Innehåller minidockan Elsa och LEGO® figuren Nokk.
  • Smyckeskrin med Elsa från Frost, med låsbar låda, spegel, snurrfunktion för Elsa och Nokk, samt 2 LEGO® ringar.
  • Lägg favoritsmycken i lådan och använd låsfunktionen för säker förvaring.
  • Det här vackra smyckeskrinet passar perfekt som julklapp eller födelsedagspresent till fans av Disneys Frost filmer.
  • Disney karaktärerna kan tas loss om du vill utöka din samling av LEGO® Disney minifigurer och minidockor.

Detaljer:

  • Smyckeskrinet är 23 cm högt, 15 cm brett och 12 cm djupt.
  • Antal delar: 300
  • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell41168
EAN5702016368659
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.