Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Disney Frozen 41165 Annas kanotexpedition

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 283:-
I lager
SKU
09192-65
   

Låt ditt barn återuppleva favoritscener från Disneys film Frost II med LEGO® l Disney 41165 Annas kanotexpedition. Det här LEGO 4+ kanotleksetet är särskilt utformat för att vara roligt och enkelt för barn och innehåller en LEGO djurfigur för rolig rollek och en unik startklossbas som låter nybörjare uppleva stoltheten i att på egen hand skapa byggnader, fordon och annat. Den enkla bygg- och lekguiden som ingår hjälper också din unga Disney Frost fantast att förstå syftet med bygginstruktionerna och stimulerar fantasin och självförtroendet för en perfekt start på LEGO byggandet i en välbekant Disney miljö.

Ge varje LEGO byggare en fantastisk byggupplevelse med Instructions PLUS, som finns i LEGO Life appen för smartphones och surfplattor. Med de enkla, intuitiva bygginstruktionerna kan barn zooma, rotera och visualisera sin skapelse med det speciella spökläget medan de bygger. Instructions PLUS är dessutom perfekt för yngre byggare som vägleds genom byggprocessen så att de får uppleva känslan av att lyckas på egen hand.

LEGO® 4+ lekset hette tidigare LEGO Juniors och är kompatibla med alla LEGO byggset för kreativt byggande.

  • Innehåller 2 ikoniska Disney minidockor, Anna och Olof, samt en LEGO® kaninfigur.
  • Det här äventyrsleksetet innehåller en iskanot med lampa och en flodmiljö med isrutschkana, gungbräda, rörliga växter och stenar med en bild av en sovande jordjätte. Äventyrskanoten har en startklossbas som hjälper ditt barn att snabbt börja bygga och leka i en spännande LEGO® l Disney värld full av äventyr. 
  • LEGO® 4+ lekset hette tidigare LEGO Juniors och är kompatibla med alla LEGO byggset för kreativt byggande. LEGO® 4+ låter ditt barn upptäcka en värld full av vardagshjältar och favoritkaraktärer från film och tv.
  • Det här Frost byggsetet med Anna är en perfekt present till barn. Använd LEGO® Life appen för att få tillgång till de intuitiva bygginstruktionerna Instructions PLUS. Vägled yngre byggare genom byggprocessen med lättanvända funktioner för att zooma, rotera och visualisera skapelser med spökläget medan de bygger.
  • Kombinera med Disney leksetet 41166 Elsas vagnäventyr för ännu mer 4+ LEGO® l Disney Frozen II magi.

Detaljer:

  • Kanoten är 3 cm hög, 9 cm lång och 3 cm bred. 
  • Flodmiljön är 8 cm hög, 28 cm bred och 15 cm djup.
  • Antal delar: 108
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell41165
EAN5702016368628
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.