Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Disney Frozen 41164 Förtrollad trädkoja

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 594:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
09192-64
   

Fans av Disneys Frost II kan bygga och iscensätta mängder av skogsäventyr med LEGO® l Disney Frozen II setet 41164 Förtrollad trädkoja. Leksetet med den byggbara magiska trädkojan har ett sovrum på nedervåningen och en matplats på våningen ovanför. Det finns en stege upp till utkikstornet och en cool linbana att susa nerför till den förtrollade skogen, där barn kommer att älska att leta efter de 2 kaninerna i deras lilla hus. En campingplats och ett fiskeområde med flygfiskfunktion passar perfekt för roliga äventyr med Anna, Olof och Mattias från Frost II. Utforska skogen och upptäck de mytiska stenarna under en storslagen och magisk resa.

 • Innehåller minidockorna Anna och Mattias, samt 4 LEGO® figurer: Olof, 2 kaniner och en fisk.
 • Innehåller en trädkoja med sovrum på nedervåningen, matplats på övervåningen, utkikstorn, linbana, kaninhus, campingplats och fiskeområde, samt en magisk portal.
 • Tillbehör: Mattias svärd, skattkista, teleskop, fiskespö, hink, fisk, glas, tallrikar, sax, morot och äpple.
 • Fans av Disneys Frost kommer att älska att bygga en LEGO® trädkoja och utforska den förtrollade skogen för att hitta de mytiska stenarna.
 • Ett perfekt Disney byggset för att återuppleva minnesvärda scener med Olof, Anna och Mattias från Frost II, eller skapa nya rolleksäventyr i skogen med favoritkaraktärer från Disney.
 • en här byggbara Frost leksaken för pojkar, flickor och alla fans av filmen Frost II passar perfekt som julklapp eller födelsedagspresent.
 • Kan kombineras med alla övriga LEGO klossar i original för kreativt byggande.
 • Kombinera med 41165 Annas kanotexpedition, 41166 Elsas vagnäventyr, 41167 Arendals slottsby, 41168 Elsas smyckeskrin och 41169 Olof för ännu fler LEGO® l Disney Frozen II äventyr.

Detaljer:

 • Trädkojan är 20 cm hög, 25 cm bred och 20 cm djup.
 • Antal delar: 302
 • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell41164
EAN5702016368611
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.