Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Disney och Pixars Lightyear 76831 Zurgstrid

-27%

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

27%
Kampanjpris 192:- 262:- Du sparar: 70,-
I lager
SKU
04227-18
   

Ta med rymdfans från 7 år till den spännande interplanetära världen i Disney och Pixars film Lightyear med Zurgstrid (76831). Detta kreativa lekset ger små Space Rangers utomjordiskt skoj när de hjälper minifigurerna Buzz Lightyear och Izzy och katten Sox att besegra den onde skurken Zurg och ta tillbaka bränslecellen.

Oändlig lek

Fans kan iscensätta egna scener från filmen med den ursprungliga berättelsen om Buzz Lightyear. De kommer att kämpa mot den onde kejsaren Zurg, en byggbar leksaksrobot med rörliga armar och ben, med hjälp av Izzys coola knoppkanon och Buzzs handledslaser. Detta byggbara samlarset uppmuntrar också fans att hitta på egna coola stridsberättelser, där de kommer att lära sig att de kan besegra de onda genom att samarbeta!

 • Roliga rymdstrider för små actionhjältar – Fans av Buzz Lightyear från 7 år reser till yttre rymden för att hjälpa Space Ranger-teamet i kampen mot den onda robotskurken Zurg.
 • Karaktärer från filmen – Zurgstrid (76831) innehåller 2 minifigurer, däribland Disneys Buzz Lightyear, en LEGO® robotkattfigur, en byggbar robot och en rörlig robot.
 • Actionfylld strid – Fans hjälper till att stoppa Zurg från att stjäla bränslecellen från Buzzs rymdfarkost med en rad coola vapen, som en handledslaser, en strålkanon och en knoppkanon.
 • Presentidé till fans från 7 år – Födelsedagspresent till blivande Space Rangers som älskar Disney och Pixars film Lightyear, ursprungsberättelsen om Buzz Lightyear.
 • Dynamisk lek – Den byggbara onda roboten Zurg är 14 cm hög och rörlig för att väcka actionleken till liv.
 • Rymdäventyr för fans av Buzz Lightyear – Förflytta fans till en annan dimension där de hjälper sin hjälte Buzz att skapa ordning i galaxen.
 • Utöka den intergalaktiska leken – Setet kan kombineras med Zyclopsjakt (76830) och XL-15 rymdskepp (76832) för att ge fans ännu fler scener från Disney och Pixars film Lightyear.
 • Pålitlig lekupplevelse – LEGO® presenter för barn uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att alla set är enkla för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär – så har det varit sedan 1958.
 • Byggd för att hålla – LEGO® byggleksaker för barn testas till max för att säkerställa att de uppfyller höga säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 261
 • Alder: fra 7 år
Mer information
Modell76831
EAN5702017152400
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.