Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Disney Frozen 43194 Anna och Elsas isiga vinterland

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 467:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
05212-2
   

Stärk barns självförtroende genom lek med 4+-setet LEGO® | Disney Anna och Elsas isiga vinterland (43194), med isslottet från Disneys Frost, enkla instruktioner som hjälper barn som precis börjat lära sig läsa och digitala Instructions PLUS. Med appen LEGO Bygginstruktioner kan även yngre byggare känna sig som mästerbyggare tack vare den guidade byggprocessen ... grymt!

Lärande genom lek i fickformat

Detta 4+-set är utformat med unga byggare i åtanke och fullmatat med detaljer och karaktärer som säkerställer en fantastisk lekupplevelse. Inuti lådan innehåller varje påse en komplett modell. Slottet har en startklossbas och en stor vägg som barn enkelt kan bygga med för att komma igång med lekarna direkt!

Fantastiskt familjeskoj

Barn och vuxna kan följa med Disneys Anna, Elsa och Olof när de tillbringar tid i isslottet. 4+-seten är ett fantastiskt sätt för vuxna att delta i allt byggskoj med barn, oavsett om de är vana LEGO fans eller upptäcker LEGO klossar för första gången.

 • 4+-setet LEGO® | Disney Anna och Elsas isiga vinterland (43194) är fullspäckat med detaljer och funktioner som hjälper barn att lära sig bygga när de umgås med Disneys Anna och Elsa och deras vänner.
 • Setet innehåller ett isslott, 3 mindre byggen, minidockorna Disneys Anna och Elsa, plus Olof och 3 LEGO® snowgiefigurer. Startklossarna gör det lätt att komma igång med byggandet så att det finns mer tid för lek!
 • Alla som gillar Disneys Frost kommer att älska tillbehören, som en isstol, lykta, glaskupa och skattkista med krona och diamanter. Perfekt för att återskapa filmscener eller för fri lek.
 • En fantastisk vardagspresent till pojkar och flickor från 4 år som förtjänar en belöning. Belöna gott arbete med en rolig present som underhåller i timmar och lär ut både byggteknik och kreativa färdigheter.
 • Isslottet är 23 cm högt och 13 cm brett, vilket gör det perfekt för oändlig lek. Det är kompatibelt med alla LEGO® klossar, så det kan utökas när barns byggfärdigheter växer.
 • Enkla bildinstruktioner som är perfekta för barn som precis börjat lära sig läsa, medan digitala Instructions PLUS i appen LEGO® Bygginstruktioner hjälper barn att visualisera modellerna medan de bygger.
 • 4+-lekseten erbjuder ett roligt sätt för barn att lära sig bygga, samtidigt som deras självförtroende växer med enkla steg. Seten låter barn och vuxna upptäcka glädjen i att bygga och leka tillsammans.
 • LEGO® delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal klossar: 154
 • Rek ålder: från 6 år
Mer information
Modell43194
EAN5702016909654
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.