Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Super Heroes 76139 DC Comics 1989 Batmobile

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 2 985:-
I lager
SKU
02202-75
   

Bygg och visa upp en stor, vackert detaljerad LEGO® modell av den klassiska Batmobile™ från 1989 års Batman™ film. Återskapa autentiska detaljer hos den här ikoniska filmbilen, som en cockpit med skjutdörr och 2 minifigursäten, en panoramavindruta som är ny för november 2019 och dekorativa gripkrokar på fordonets båda sidor. Få de 2 maskingevären under motorhuven att fällas upp genom att vrida på turbinröret. Och ställ LEGO Batmobile på det roterande uppvisningsstället för att visa upp din skapelse från alla vinklar. Den här fantastiska samlarmodellen av Batmans bil består av 3 306 delar och innehåller 3 minifigurer som är nya för november 2019, Batman, Jokern och Vicki Vale™, samt ett byggbart minifigurställ som kommer att imponera på alla fans av Batman eller coola bilar.

Batman™ fans och alla som gillar coola bilar kommer att älska LEGO® DC Batman modellen 76139 1989 Batmobile™ för vuxna. Den här vackert detaljerade LEGO klossleksaken återskapar de klassiska kurvorna hos den berömda Batmobile från 1989 års Batman film. Den drygt 60 cm långa modellen består av 3 306 delar och erbjuder en utmanande och givande byggupplevelse. Fans kommer att älska autentiska detaljer som cockpiten med skjutdörr och panoramavindrutan som är ny för november 2019, 2 dolda maskingevär med pop-up-funktion som aktiveras när man vrider på turbinröret och dekorativa gripkrokar på fordonets båda sidor. Batmans bil levereras med ett roterande uppvisningsställ (med en bricka med fakta om 1989 Batmobile) så att den lätt kan beundras ur alla vinklar. Det här superhjältebyggsetet är ett måste för alla fans av Batman och innehåller även 3 minifigurer som är nya för novmeber 2019, Batman i en mantel som matchar hans kläder i filmen från 1989, Jokern och Vicki Vale™, samt ett byggbart minifigurställ.

  • Den här superhjälteleksaken innehåller 3 LEGO® minifigurer som är nya för november 2019, Batman™ (ny dekor på överkroppen), Jokern (nytt ansikte och ny dekor på överkroppen) och Vicki Vale™ (ny överkropp och nya ben), samt ett byggbart minifigurställ
  • Den här LEGO® klossmodellen av 1989 Batmobile™ har cockpit med skjutdörr och panoramavindruta som är ny för november 2019, 2 minifigursäten, ratt, växelspak och instrumentbrädesklistermärken, 2 dolda maskingevär (utan skjutfunktion) under motorhuven med pop-up-funktion som aktiveras när man vrider på turbinröret, 2 dekorativa gripkrokar, fälgar med Batsymbolen och specialdesignade däck till framhjulen, batwings och andra ikoniska designdetaljer.
  • Det här LEGO® setet innehåller även ett byggbart uppvisningsställ för Batmans bil med en bricka med fakta om 1989 års Batmobile™.
  • Vapen: Batmans batarang, pistol och Jokerns pistol.
  • Tillbehör: Batmans mantel som matchar hans kläder i 1989 års film (ny för november 2019) och Vicki Vales byggbara kamera.
  • Den här LEGO® Batman™ bilmodellen för vuxna består av över 3 300 delar och är en underbar nostalgisk julklapp eller födelsedagspresent till alla Batman fans. 

Detaljer:

  • Mått: 1989 Batmobile™ är ca 12 cm hög, 60 cm lång och 22 cm bred
  • Rek.ålder: från 16 år
  • Antal delar: 3306
Mer information
Modell76139
EAN5702016469110
VarumärkeLEGO

Cockpiten kan öppnas

Speciellt utformad ruta för Batman-modellen.

Detaljerad cockpit

Innehåller två minifigurer att leka med.

Pop-up maskingevär

Den ikoniska bilen har realistiska funktioner.

Roterande display

Stativet visar bilen från alla vinklar.

Dekorativa greppkrokar

Ännu en autentisk detalj som påminner om filmen.

Visa fram minifigurerna

Bilen tillsammans med dessa ikoniska minifigurer är en perfekt show!

LEGO DC Batman 1989 Batmobile
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.