Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Creator Expert 10277 Krokodillok

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 1 978:-
I lager
SKU
06202-199
   

Kommer du ihåg de där glada barndomstimmarna när du lekte med tågset? Nu kan du fly från alla måsten och resa tillbaka till de där glada dagarna med byggsetet LEGO® Krokodillok – men den här gången är det bara för vuxna! Ta din tid när du bygger, och fördjupa dig sedan i den fantastiska tekniken när du utforskar alla funktioner och detaljer i denna imponerande modell.

Rensa huvudet och fly från alla måsten med detta givande byggprojekt. Om du aldrig har slutat gilla leksakståg kommer du att älska att återskapa de fantastiska detaljerna på krokodilloket, en veteranklassiker från tågresandets guldålder. Imponerande detaljrikedom Denna vackra LEGO® modell är inspirerad av lokomotivet Class Ce 6/8 II, som först byggdes för den schweiziska statsjärnvägen mellan 1919 och 1927, och är fullspäckad med realistiska detaljer. Med sidostänger som rör sig när hjulen snurrar och rörliga pantografer som rör sig upp och ner – det finns mycket att utforska. Lyft av taket för att få tillgång till personalkupén och använd de 2 minifigurerna för att få berättelserna i detta klassiska tåg att komma till liv. Lägg till Powered Up delar (säljs separat) för att motorisera loket. Väck din passion för att bygga Krokodillok (10277) är en del av en samling LEGO® modellset för vuxna som älskar vacker design. Denna modell är också perfekt som present till alla som gillar modelltåg.

 • Modellsetet LEGO® Krokodillok (10277) är perfekt för vuxna som vill bygga ett veteranlok, eller för alla som älskar tåg och letar efter nästa hobbyprojekt.
 • Njut av en givande utmaning när du får detta byggbara modelltåg att komma till liv. Utforska sedan funktionerna och detaljerna i detta set som hyllar det klassiska krokodilloket.
 • Upptäck fantastiska detaljer med autentiska funktioner som återspeglar det verkliga krokodilloket. De 2 LEGO® minifigurerna med verktyg, displaystället och faktaskylten ger mycket att utforska när du har byggt färdigt det klassiska tåget.
 • Detta byggset är perfekt för alla som gillar modelltåg, järnvägsentusiaster och LEGO® fans och en kreativ gåva eller födelsedagspresent som tar byggfantaster till en värld av total avkoppling.
 • Denna tågmodell är 16 cm hög, 52 cm lång och 8 cm bred, vilket gör den till en vacker uppvisningsmodell att stolt visa upp i hemmet eller på jobbet.
 • Du kan börja med detta uppslukande byggprojekt direkt eftersom inga batterier behövs. Du kan motorisera loket genom att lägga till Powered Up delarna 1 x 88009 och 1 x 88013 (säljs separat).
 • Detta byggset för vuxna innehåller en snygg broschyr med bygginstruktioner och designdetaljer för att uppmuntra och inspirera dig.
 • Ingår i en serie inspirerande LEGO® byggset för vuxna, utformade för LEGO byggfantaster och hobbyentusiaster som älskar elegant design, vacker arkitektur och modeller som är fullspäckade med detaljer.
 • LEGO® byggklossar uppfyller de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® klossar och delar testas noggrant för att säkerställa att varje byggset uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarderna, så du kan vara säker på att detta set är gjort för att hålla.

Detaljer:

 • Antal delar: 1271
 • Rek.ålder: från 16 år
Mer information
Modell10277
EAN5702016757460
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.