Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Creator Expert 10272 Old Trafford - Manchester United

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 3 760:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
03202-130
   

Den ultimata presenten till alla som älskar Manchester United – din första chans någonsin att bygga Old Trafford med LEGO® klossar.

Old Trafford, som är hem för Manchester United, är en av de mest kända och ikoniska fotbollsarenorna och kallas ofta för ”Theatre of Dreams”. Fans kommer att älska de autentiska detaljerna, som statyerna av United Trinity och Sir Alex Ferguson.

Alla fans av Manchester United kommer att älska att bygga denna stora LEGO® modell av Old Trafford (10272) för att visa sin lojalitet med en av världens mest kända fotbollsklubbar. Byggsetet med denna LEGO fotbollsarena erbjuder en rolig utmaning att skapa en spektakulär modell att visa upp. Den ultimata presenten till den som älskar Manchester United Alla som älskar Manchester United kan visa upp denna kopia av Old Trafford hemma eller på kontoret. Detta LEGO® Creator sportset är nytt för februari 2020 och kommer samtidigt med arenans 110-årsdag. Detta byggset för vuxna innehåller massor av detaljer, som spelargången och statyn av United Trinity. Ge liv åt dina passioner med avancerade LEGO® set! De avancerade LEGO® Creator Expert byggseten låter vuxna bygga modeller baserade på några av deras största passioner, som bilar, byggnader och arenor. När du är färdig med den roliga och utmanande byggprocessen får du en iögonfallande modell att visa upp hemma eller på kontoret.

 • Ett spektakulärt byggset för vuxna, med en detaljerad modell av Old Trafford. Den perfekta presenten till alla som älskar Manchester United och vill visa sitt odödliga stöd genom att visa upp denna LEGO® fotbollsarena. 
 • Ett byggset med en modell av Old Trafford i skala 1:600. Denna LEGO® fotbollsarena erbjuder ett roligt och givande projekt och låter fans återuppleva minnen av Manchester United med denna detaljerade modell.
 • Den första möjligheten att bygga en kopia av Manchester Uniteds Old Trafford med byggklossar. LEGO® fotbollsarenan är snygg att visa upp hemma eller på kontoret.
 • Detta LEGO® fotbollsset för vuxna med 3 884 delar är en unik present till någon som älskar Manchester United. Det erbjuder eskapism för byggare som vill ha ett långt och givande projekt och chansen att visa sin passion för fotbollsklubben.
 • LEGO fotbollsarenan Old Trafford - Manchester United är 18,5 cm hög, 47 cm lång och 39 cm bred. Den perfekta storleken för autentiska detaljer, som spelargången och en staty av Sir Alex Ferguson.
 • Det behövs inga batterier till detta avancerade byggset, så slutsignalen kommer aldrig att höras på denna LEGO® fotbollsarena.
 • Detta LEGO® set ger den ultimata byggupplevelsen som du guidas genom med de lätta steg-för-steg-instruktionerna.
 • De avancerade LEGO® Creator Expert byggseten låter vuxna hänge sig åt utmanande projekt för att skapa samlarleksaker baserade på några av deras största passioner, som bilar, byggnader och arenor.
 • LEGO® byggklossar har uppfyllt de högsta branschstandarderna i över 60 år, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan dras isär lika lätt varje gång.
 • Du vet att du är trygg med LEGO® klossar. Våra klossar och delar har genomgått många tester och uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal delar: 3898
 • Rek.ålder: från 16 år
Mer information
Modell10272
EAN5702016667998
VarumärkeLEGO

LEGO Creator Expert 10272 Old Trafford - Manchester United

Känn passionen

Föreställ dig atmosfären i arenan på matchdagen.

LEGO Creator Expert 10272 Old Trafford - Manchester United - LEGO for Adults

Autentiska detaljer

Den har exteriördetaljer från den verkliga stadion.

LEGO Creator Expert 10272 Old Trafford - Manchester United stadium med spelargången

Hylla en legend

Paketet innehåller en microfigur av Sir Matt Busbys staty.

LEGO Creator Expert 10272 Old Trafford - Manchester United stadium med Alex Ferguson staty

Det är dags för Fergie!

Fans kommer att älska Sir Alex Fergusons stativ och staty.

LEGO Creator Expert 10272 Old Trafford - Manchester United samlermodel med over 3800 delar

Detaljerad läktare

Även läktarna har fantastiska detaljer samt reklamutrymme.

LEGO Creator Expert 10272 Old Trafford - Manchester United - LEGO fotbollsarena

Anländ med stil

Lagbussen kan parkeras vid spelaringången.

LEGO Creator Expert Old Trafford - Manchester United
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.