Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Creator Expert 10268 Vestas vindkraftverk

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 2 495:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
01192-223
   

Fira framstegen inom hållbar energi med LEGO Creator Expert 10268 Vestas vindkraftverk. Den här detaljerade modellen har utvecklats i samarbete med Vestas och innehåller delar tillverkade av växtbaserad plast.

Modellen är cirka en meter hög och reser sig över en skogsklädd kulle och en mysig stuga med möblerad uteplats, brevlåda, blommor och vitt staket. Vrid maskinhuset i önskad riktning och aktivera Power Functions-motorn som ingår för att få de justerbara vindturbinbladen att snurra och tända lampan på husets uteplats. Och när det är dags för service ringer du på Vestas servicetekniker i skåpbilen, som är komplett med öppningsbara dörrar och infällbart verktygsfack. Sätt fart på fantasin med den här LEGO hyllningen till gårdagens innovatörer och morgondagens designer!

Setet innehåller också:

  • 2 Vestas servicebilar
  • 3 minifugurer

Detaljer:

  • Antal delar: 800 
  • Rek.ålder: från 12 år
  • Storlek: 100 x 62 x 31 cm
Mer information
Modell10268
EAN5702016351682
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.