Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Creator Expert 10265 Ford Mustang

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 1 492:-
I lager
SKU
05195-22
   

Bygg din egen Ford Mustang komplett med mörkblå kaross, vita racingränder, coolt luftintag, snygga femekrade fälgar och däck med bra grepp! Den här grymma modellen har utvecklats i samarbete med Ford och fångar magin hos den klassiska amerikanska muskelbilen från 1960-talet. Setet innehåller en uppsättning valfria extratillbehör som en supercharger, en ankstjärtsspoiler bak, stora avgasrör, en chinspoiler fram och en lustgastank. Det går till och med att justera bakaxeln för en extra grym look! Öppna bagageluckan för att förvara saker och lyft på motorhuven för att ta en titt på den detaljerade V8-motorn av typen Big Block 390, komplett med batteri, slangar och luftfilter. Öppna sedan dörrarna eller lyft av takpanelen för att komma åt den detaljerade insidan med eleganta säten, radio, mittkonsol med växelspak och fungerande styrning! En kylargrill med tryckt Mustang-symbol, GT-emblem och ett urval registreringsskyltar är pricken över i på den här otroliga LEGO Creator Expert modellen!

Upptäck magin hos en klassisk amerikansk muskelbil från 1960-talet med LEGO Creator Ford Mustang. Bilen har mörkblå kaross med vita racingränder, luftintag på motorhuven, kylargrill med tryckt märke, GT-emblem, femekrade fälgar och däck med bra grepp. Den här autentiska modellen har utvecklats i samarbete med Ford och har valfria extratillbehör som ett urval registreringsskyltar, en supercharger, en ankstjärtsspoiler bak, stora avgasrör, en chinspoiler fram och en lustgastank. Det går till och med att justera bakaxeln för en extra grym look! Lyft av takpanelen eller öppna dörrarna för att komma åt den detaljerade insidan med eleganta säten, radio, fungerande styrning och mittkonsol med växelspak. Förvara saker i bagageutrymmet eller lyft på motorhuven för att se den detaljerade V8-motorn av typen Big Block 390 med batteri, slangar och luftfilter. Det här avancerade byggsetet har utformats för att erbjuda en utmanande och givande byggupplevelse med en nostalgisk känsla och passar perfekt att visa upp hemma eller på kontoret.

 • Autentisk kopia av en Ford Mustang från 1960-talet med mörkblå kaross och vita racingränder, luftintag, femekrade fälgar, däck med bra grepp och ett urval valfria extratillbehör

Innehåll:

 • Ford Mustang
 • Valfria extratillbehör
 • Supercharger
 • Ankstjärtsspoiler bak
 • Stora avgasrör
 • Chinspoiler fram
 • Lustgastank
 • Olika registreringsskyltar
 • Femekrade fälgar
 • Tillbehör

Detaljer:

 • Mått: H10 x L34 x B14 cm
 • Antal bitar: 1471
 • Rek.ålder: från 16 år
Mer information
Modell10265
EAN5702016368260
VarumärkeLEGO
LEGO Creator Expert 10265 Ford Mustang

Lätt tillgänglig interiör

Dörrarna kan öppnas och taket är avtagbart.

bagageluckan kan öppnas på Ford Mustang från LEGO creator Expert

Öppna bagageluckan 

God plats till förvaring.

LEGO Creator Expert 10265 Ford Mustang med detaljerad V8-motor

Öppna motorhuven

Lyft på motorhuven för att avslöja den detaljerade V8-motorn.

LEGO Ford Mustand med realistiska skyltar och logga

Realistiska skyltar och logga

Verklighetstrogna emblem och loggor

LEGO Ford Mustang med Valfri utrustning som turboladdare, bakspoiler och stora avgasrör

Uppgradera och styla bilen

Valfri utrustning som turboladdare, bakspoiler och stora avgasrör ingår.

Ford Mustang den ikoniska amerikanska muskelbilen från 60-talet som LEGO byggset

Autentisk exteriör

En mörkblå kropp med de välkända vita ränderna.

LEGO Creator Expert Ford Mustang
LEGO Creator Expert Ford Mustang Styling
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.