Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Creator Expert 10264 Garaget på hörnet

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 2 696:-
I lager
SKU
03192-243
   

Det är full fart i Garaget på hörnet. Bensinstationsbiträdet tankar en trendig blå vespa och ägaren Jo har just kommit i bärgningsbilen med sin trogna hund. Jos verkstad har allt som behövs för service och reparation av bilar, till exempel en stor rullport, verktygsställ och vagn, däckmaskin och fordonslyft. Det finns till och med en kiosk alldelse bredvid!

På djurkliniken på andra våningen undersöker veterinären oroligt sin guldfisk, medan en flicka tålmodigt väntar med sin kanin och lyssnar på tv-ljud från singelkillens lägenhet på övervåningen. I lägenheten högst upp finns ett litet välutrustat kök, en soffa och en trappa som leder till en takterrass, där singelkillen kopplar av i solstolen i skuggan av ett färgglatt parasoll.

Det här grymma tillskottet till produktserien LEGO® Modular Buildings har mängder av detaljer och funktioner som sätter fart på fantasin! Kom förbi LEGO® Creator Expert 10264 Garaget på hörnet och upptäck en värld av roliga överraskningar! Den här fantastiska modellen består av en byggnad i tre våningar med avtagbara sektioner för enkel åtkomst till den mycket detaljerade interiören.

På bottenvåningen finns en bensinstation i 1950-talsstil med bensinpump, kiosk och verkstad med rullport, fordonslyft och däckmaskin.

På andra våningen finns en djurklinik med undersökningsbord, akvarium och väntrum med soffa. På övervåningen finns en välutrustad lägenhet med kök, tv, soffa, säng och en trappa som leder upp till en takterrass med solstol, parasoll och blomsterträdgård.

Byggnaden har en klassisk 1950-talsfasad med skyltar, detaljerade fönster och dekorativt tak, samt ett trottoarområde med ett träd och en dekorativ gatlykta. Det här charmiga tillskottet till produktserien Modular Buildings har utformats för att ge en utmanande och givande byggupplevelse full av nostalgi.

Innehåll:

 • Sex minifigurer: bensinstationsägare, mekaniker, veterinär, kvinna, man och flicka.
 • Fem djurfigurer: kanin, papegoja, hund, groda och en fisk.
 • En bärgningsbil och en vespa
 • Specialdelar som är nya för januari 2019: svarta skridskor, gråblått 2x6x2-fönster, mellangrå 1x1-takbricka, mörkblå 1x1-vinkelplatta och olika delar i en ovanlig mörkorange nyans.

Detaljer:

 • Mått:
  • Modellen är 32 cm hög, 26 cm bred och 25 cm djupt.
  • Bärgningsbilen är 6 cm hög, 14 cm lång och 5 cm bred.
 • Antal delar: 2569
 • ålder: från 16 år

På bottenvåningen finns en bensinstation med hink och bensinpump med flexibel slang, samt en kiosk och en verkstad för service och reparationer med kassa, verktygsställ och vagn, oljefat, däckmaskin och fungerande fordonslyft.

På andra våningen finns en djurklinik med undersökningsbord, papegojpinne, akvarium och väntrum med soffa, fåtölj, bord och blomkruka, samt veterinärens skrivbordslampa, mikroskop, mugg, tidning, kuvert, sax och spruta.

På övervåningen finns en lägenhet med ett välutrustat kök med kakor i ugnen, diskho, stekpanna, mugg, salt- och pepparkar, sked och slickepott, samt soffa, gammaldags tv och badrum med toalett.

På takterrassen finns en solstol, ett parasoll och en blomsterträdgård. Bärgningsbilen har en fungerande lyftanordning. Rulla upp porten till Jos verkstad, komplett med däckmaskin och fungerande fordonslyft.

Samla och bygg en hel stad med LEGO® Creator Expert Modular Building 10243 Parisisk restaurang, 10255 Stora torget och 10260 Restaurang i stan.

Mer information
Modell10264
EAN5702016368253
VarumärkeLEGO
LEGO Creator Expert 10264 Garaget på hörnet - Tanka och reparera bilar i verkstaden

Tanka och reparera bilar

Det finns alltid något att göra i verkstaden.

LEGO Creator Expert Garaget på hörnet med Reparationshall

Reparationshallen

Öppna dörren för att hitta däckmaskinen och domkraften.

LEGO Creator Expert 10264 Garaget på hörnet med en veterinär på andra våningen

Ta hand om djuren

På andra våningen finns en veterinär som tar hand om en guldfisk och en kanin.

välutrustat lägenhet i LEGOs Garaget på hörnet

Fin lägenhet

Övre våningen är en lägenhet med ett välutrustat kök.

Garaget på hörnet fra LEGO Creator Expert med möblerad takterrass

Takterrass att slappa på

Takterrassen är utrustad med en härlig solstol och parasoll.

LEGO Creator Expert 10264 Garaget på hörnet - LEGO for Adults

Fina utvändiga detaljer.

Byggnadens fasad är i klassisk 1950-talsstil med skyltar och trottoarer.

LEGO Creator Expert Hjørneverksted
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.