Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Creator Expert 10264 Garaget på hörnet

Alltid billigt!

  • Prismatch
  • Fri frakt över 1000:-
Vårt lågpris: 1 584:- kr
I lager
SKU
03192-243
   

Det är full fart i Garaget på hörnet. Bensinstationsbiträdet tankar en trendig blå vespa och ägaren Jo har just kommit i bärgningsbilen med sin trogna hund. Jos verkstad har allt som behövs för service och reparation av bilar, till exempel en stor rullport, verktygsställ och vagn, däckmaskin och fordonslyft. Det finns till och med en kiosk alldelse bredvid!

På djurkliniken på andra våningen undersöker veterinären oroligt sin guldfisk, medan en flicka tålmodigt väntar med sin kanin och lyssnar på tv-ljud från singelkillens lägenhet på övervåningen. I lägenheten högst upp finns ett litet välutrustat kök, en soffa och en trappa som leder till en takterrass, där singelkillen kopplar av i solstolen i skuggan av ett färgglatt parasoll.

Det här grymma tillskottet till produktserien LEGO® Modular Buildings har mängder av detaljer och funktioner som sätter fart på fantasin! Kom förbi LEGO® Creator Expert 10264 Garaget på hörnet och upptäck en värld av roliga överraskningar! Den här fantastiska modellen består av en byggnad i tre våningar med avtagbara sektioner för enkel åtkomst till den mycket detaljerade interiören.

På bottenvåningen finns en bensinstation i 1950-talsstil med bensinpump, kiosk och verkstad med rullport, fordonslyft och däckmaskin.

På andra våningen finns en djurklinik med undersökningsbord, akvarium och väntrum med soffa. På övervåningen finns en välutrustad lägenhet med kök, tv, soffa, säng och en trappa som leder upp till en takterrass med solstol, parasoll och blomsterträdgård.

Byggnaden har en klassisk 1950-talsfasad med skyltar, detaljerade fönster och dekorativt tak, samt ett trottoarområde med ett träd och en dekorativ gatlykta. Det här charmiga tillskottet till produktserien Modular Buildings har utformats för att ge en utmanande och givande byggupplevelse full av nostalgi.

Innehåll:

  • Sex minifigurer: bensinstationsägare, mekaniker, veterinär, kvinna, man och flicka.
  • Fem djurfigurer: kanin, papegoja, hund, groda och en fisk.
  • En bärgningsbil och en vespa
  •  Specialdelar som är nya för januari 2019: svarta skridskor, gråblått 2x6x2-fönster, mellangrå 1x1-takbricka, mörkblå 1x1-vinkelplatta och olika delar i en ovanlig mörkorange nyans.

Detaljer:

  • Mått: Modellen är 32 cm hög, 26 cm bred och 25 cm djupt. Bärgningsbilen är 6 cm hög, 14 cm lång och 5 cm bred.
  • Antal delar: 2569
  • Rek.ålder: från 16 år

 På bottenvåningen finns en bensinstation med hink och bensinpump med flexibel slang, samt en kiosk och en verkstad för service och reparationer med kassa, verktygsställ och vagn, oljefat, däckmaskin och fungerande fordonslyft.

På andra våningen finns en djurklinik med undersökningsbord, papegojpinne, akvarium och väntrum med soffa, fåtölj, bord och blomkruka, samt veterinärens skrivbordslampa, mikroskop, mugg, tidning, kuvert, sax och spruta.

På övervåningen finns en lägenhet med ett välutrustat kök med kakor i ugnen, diskho, stekpanna, mugg, salt- och pepparkar, sked och slickepott, samt soffa, gammaldags tv och badrum med toalett.

På takterrassen finns en solstol, ett parasoll och en blomsterträdgård. Bärgningsbilen har en fungerande lyftanordning.   Rulla upp porten till Jos verkstad, komplett med däckmaskin och fungerande fordonslyft.

Samla och bygg en hel stad med LEGO® Creator Expert Modular Building 10243 Parisisk restaurang, 10255 Stora torget och 10260 Restaurang i stan.

Mer information
Model10264
EAN5702016368253
VarumärkeLEGO
Ålder12, 13+

LEGO januarnyheter

LEGO januarnyheter

LEGO Creator Expert 10264 Hjørneverksted

Fyll bensin og fiks biler

Det er alltid travle dager på verkstedet.

Reperasjonshallen

Åpne døren for å finne frem dekkmaskin og jekk.

Ta godt vare på dyrene

I andreetasje er det en veterinær som tar vare på en gullfisk og en kanin

Stilig toppleilighet

Øverste etasje er en leilighet med et velutstyrt kjøkken.

Avslappende takterrasse

Takterrassen er utstyrt med en deilig solseng og parasoll.

Flotte utvendige detaljer.

Bygningens fasade er i klassisk 1950-stil med skilt og fortau.

LEGO Creator Expert Hjørneverksted
LEGO Creator Expert Hjørneverksted Minifigures
Copyright © 2020 ToySpace. All rights reserved.