Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Creator Expert 10261 Bergochdalbana

-16%

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

16%
Kampanjpris 3 995:- 4 755:- Du sparar: 760,-
Skynda dig! Bara 1 kvar i lager
SKU
12182-29
   

Ta en åktur med den ultimata bergochdalbanan!

Följ den slingrande gångvägen runt fontänen och köp en uppfriskande dryck i kiosken innan du ställer dig framför mätstickan. Men stå inte på tå – tivolivärden har en pinne för att dubbelkolla din längd uppe på plattformen! 

Ta dig fram till ombordstigningen, fäll upp bommen och klättra ombord. Se till att sätta fast säkerhetsbygeln innan kontrollanten får vagnen att börja rulla mot den första backen. Håll i dig när kedjedriften drar vagnarna uppför den första uppförsbacken. 

Den här fullt fungerande kedjedrivna modellen innehåller 2 tåg och har massor av autentiska detaljer och funktioner, inklusive biljettlucka, sockervaddsvagn, kiosk, mätsticka och ombordstigningsplats med öppningsbara bommar och en kontrollpanel.

  • Sänk säkerhetsbyglarna för att säkra passagerarna i vagnarna och släpp bromsen för att få vagnarna att rulla iväg
  • Aktivera sedan kedjedriften och njut av åkturen när vagnarna susar genom bergochdalbanans svängar och kurvor med hjälp av tyngdkraften

Detaljer:

  • Antal delar: 4124
  • Rek.ålder: från 16 år
  • Mått: H53 x B88 x D41 cm
  • Dekorerade delar: biljett, pengar, pilbrickor, tryckmätare, nummerbricka och kontrollpanel

Uppgradera bergochdalbanan med LEGO Power Functions 8883 och 88000 AAA batterilåda (ingår ej) för att motorisera kedjedriften eller med LEGO BOOST för att lägga till rörelsesensor och realistiska ljudeffekter!

Passar perfekt som komplement till 10257 LEGO® Creator Expert Karusell.

Mer information
Modell10261
EAN5702016111835
VarumärkeLEGO
Dubbel glödje med 2 tåg

Dubbelt så roligt!

Inkluderar 2 tåg med 3 vagnar vardera.

Aktivera berg-och-dalbanans band när du drar upp tåget för för den första backen

Skicka iväg vagnarna på äventyr!

Aktivera bältet så att du kan hjälpa tågen uppför den första backen.

Uppgradera med LEGO Power Functions eller LEGO Boost

Uppgradera bergochdalbanan!

Köp LEGO Power functions eller LEGO BOOST för ännu mer action.

LEGO Creator Expert Roller coaster
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.