Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Creator Expert 10258 Londonbuss

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 1 992:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
01182-104
   

Gör en resa i nostalgins tecken med den här LEGO® Creator Expert-modellen av den världskända dubbeldäckaren i London. Ta tag i räcket och kliv upp på den öppna ombordstigningsplattformen baktill, komplett med korg för använda biljetter och brandsläckare. Gå sedan uppför spiraltrappan till sightseeingdäcket där du hittar sköna sittplatser och mycket annat, som ett kvarglömt paraply, en tidning, en tomburk och till och med ett bortkastat tuggummi under ett lite slitet säte. Öppna dörren till förarhytten med panoramavindruta, lyft huven för att komma åt motorn, ta av taket och det övre däcket för att se interiören och välj ditt favoritårtionde med vändbara reklamaffischer, med kampanjer för London från 1950-talet eller idag.

Denna vackra modell är mycket verklighetstrogen och har fina detaljer som fångar karaktären och charmen hos denna hyllade Londonklassiker ‒ från den klarröda karossens karakteristiska linjer och kurvor till de specialtillverkade däcken med standardmönster och destinationsskylten.

  • Londonbussen har en rad klossbyggda funktioner och detaljer, som stora fönster, klarröd rundad kaross, panoramavindruta, tryckta vändbara reklamaffischer, specialtillverkade däck med standardmönster och en destinationsskylt.
  • I inredningen ingår slitna säten, öppen ombordstigningsplattform baktill med räcke, biljettkorg, brandsläckare och en spiraltrappa som går upp till sightseeingdäcket. Andra verklighetstrogna detaljer som ingår är ett kvarglömt paraply, en tidning, en tomburk och ett bortkastat tuggummi.
  • Välj ditt favoritårtionde med vändbara reklamaffischer i miniatyrformat, med kampanjer för London från 1950-talet eller idag.
  • Lyft av taket och det övre däcket för att se hela den detaljerade interiören.
  • Öppna förarens dörr för att komma åt den detaljerade hytten med panoramavindruta.
  • Denna modell är anpassad för att stå på en hylla bredvid andra modeller i LEGO® Creator Expert fordonsserien. 

Detaljer:

  • Antal delar: 1686
  • Modellen är 18 cm hög, 34 cm lång och 13 cm bred
  • Ålder: från 16 år
Mer information
Modell10258
EAN5702015865296
VarumärkeLEGO

Ta av taket och den övre våningen

Lätt att komma åt insidan-

Skapad för att imponera!

Londonbussen mäter 18 x 34 x 13 cm.

Gå tillbaka i tid!

Vändbara affischer med både 1950-tals och modern design .

Fullspäckad med detaljer!

inklusive tidning, läskburk, paraply m.m.

Biljett, tack!

Stoppa biljetten i maskinen och starta resan.

Öppna motorhuven!

Kontrollera motorn innan du startar turen.

LEGO Creator Expert Londonbuss
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.