Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Creator Expert 10220 Volkswagen T1 Camper Van

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 1923:-
I lager
SKU
7028
   

Den realistiska husbilen är en modell av den klassiska Volkswagen Camper Van från 1962. Den har alla de klassiska funktionerna! Utvändigt har modellen den typiska logotypen med tre V:n i färg på fronten, rundat tak och rundade fönsterramar, öppningsbar safarivindruta i två delar, öppningsbara dörrar, klassiskt pop-up-tak med tyggardin, takräcke, luftintag baktill och mycket mer!

Detaljerna är lika imponerande invändigt – från den realistiska VW 4-cylindriga boxermotorn, sittbänken fram, växelspaken, den vinklade instrumentbrädan och den klassiska sfäriska hastighetsmätaren till LEGO funktioner som fällbar sittbänk bak, fällbart bord, garderob med spegel och till och med en tavla!

  • Med extra utvändig utrustning som 11 fönster, realistiska skotskrutiga tyggardiner och sidospegel 
  • Bakdörren kan öppnas för att visa den detaljerade motorn
  • Interiören omfattar även en sittbänk bak som kan göras om till en säng, en t-shirt med texten ”Make LEGO Models, Not War” och en bakre hylla med en växt 

Detaljer:

  • Mått: H14 x B30 cm
  • Antal bitar: 1334
  • Rekommenderad ålder: 16+
Mer information
Modell10220
EAN5702015643092
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.