Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Creator 31113 3-i-1 Racerbilstransport

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 258:-
I lager
SKU
12202-116
   

Spännande racingäventyr väntar unga byggare med den briljanta byggleksaken LEGO® Creator 3in1 Racerbilstransport (31113). Den innehåller en lastbil med avtagbart släp som transporterar 2 snabba bilar som kan köras av på rampen så att barn kan uppleva racingaction.

Roliga leksaker för fantasifull lek

Det finns 3 olika imponerande modeller att bygga och leka med i detta LEGO Creator 3in1 byggset. Barn kan skapa en lastbil med släp och 2 racerbilar, sedan bygga om den till en kran och en minibogserbåt, eller använda de 328 klossarna och delarna för att bygga något helt nytt.

De bästa leksakerna för kreativt byggande

LEGO Creator 3in1 byggleksaker öppnar en värld av oändliga möjligheter med 3 olika modeller att skapa i varje låda! LEGO byggare kommer att älska alla spännande alternativ. Creator 3in1 inspirerar barns fantasi och underhåller dem i timmar med ett fantastiskt urval av set, med läskiga varelser, snabba jetplan och detaljerade byggnader.

Inspirera till oändliga kreativa lekar med det fantastiska leksetet LEGO® Creator 3in1 Racerbilstransport (31113) med 3 modeller i 1 – en biltransport, en kranbil och en bogserbåt med kran.

 • Biltransportsetet innehåller 2 racerbilar, 1 blå och 1 röd, så att barn kan hoppa in bakom ratten och iscensätta spännande tävlingar på banan.
 • Racerbilstransporten är en ledad lastbil med avtagbart släp med 2 bilar som kan lastas av och på de 2 ramperna. Släpet kan ställas upp med stället.
 • Kranbilen har en kran som kan svänga 360 grader och lyfta och sänka last, medan minibogserbåten har en fungerande kran.
 • Den perfekta belöningen till LEGO® fans från 7 år som älskar coola lastbilar och båtar.
 • Biltransporten är 7 cm hög, 24 cm lång och 4 cm bred – den perfekta portabla storleken för lek hemma eller för att ta med till en kompis.
 • Håll utkik efter andra fantastiska LEGO® Creator 3in1 set som är nya för januari 2021: Cyberdrönare (31111), Vilt lejon (31112), Supermotorcykel (31114) och Surfstrandhus (31118).
 • LEGO® Creator 3in1 set låter barn uppleva de bästa fantasifulla lekarna när de skapar actionfyllda berättelser kring de 3 olika modellerna i varje låda.
 • I över 6 decennier har LEGO® byggklossar tillverkats av högkvalitativa material för att säkerställa att de alltid är lätta att sätta ihop och dra isär.
 • LEGO® byggklossar uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal delar: 328
 • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell31113
EAN5702016888355
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.