Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

LEGO Creator 31105 Leksaksaffär

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 451:-
I lager
SKU
12192-50
   

Skäm bort ett LEGO® Creator 3in1 fan som gillar detaljerade modeller med setet Leksaksaffär (31105). Unga byggare kommer att tillbringa timmar i 2-våningshuset med lägenhet på övervåningen och leksaksaffär på nedervåningen, plus en fungerande raketåktur. Inspirera till kreativt, fritt byggande Barn får 3 olika bygg- och lekupplevelser med detta LEGO Creator 3in1 set. De kan bygga leksaksaffären med 2 våningar och sedan bygga om den till ett konditori med sittplatser och en LEGO verkstad på baksidan, en vacker blomsteraffär med takfönster eller något helt nytt.

Denna byggleksak uppmuntrar till fantasifulla lekar och är perfekt som julklapp eller födelsedagspresent. Unika, fristående modeller med lekalternativ LEGO Creator 3in1 seten innehåller detaljerade, realistiska modeller som uppmuntrar till fantasifulla lekar. Leksakerna erbjuder oändliga bygg- och lekmöjligheter samtidigt som de väcker kreativiteten hos barn i alla åldrar. Dessa imponerande, inspirerande set är perfekta som presenter för alla tillfällen till fans och barn.

 • Ge barn en spännande byggutmaning med detta set, med 3 modeller i 1: en leksaksaffär, ett konditori med LEGO® verkstad och en blomsteraffär med takfönster, plus 2 minifigurer och en klossbyggd fågelfigur.
 • Vad får en stad att växa? Barn kan utveckla sin kreativitet och sina byggkunskaper när de arbetar i en egen Creator 3in1 Leksaksaffär (31105), ett livligt konditori eller en blomsteraffär, eller använder fantasin på helt nya sätt.
 • Detta detaljerade set erbjuder 3 byggalternativ i 1 och kan anslutas till andra Creator 3in1 byggnader för att skapa en LEGO® gata med oändliga kreativa möjligheter. Barn kan också bygga något helt nytt med setet.
 • 2-våningshuset innehåller leksaksaffär, lägenhet, klossbyggd leksakssoldat, tågskylt, tuggummimaskin, fungerande raketåktur, massor av leksaker och andra detaljer som gör setet perfekt som julklapp eller födelsedagspresent till barn från 8 år.
 • Detaljerat och redo för fängslande lek! Leksaksaffären är 20 cm hög, 13 cm bred och 10 cm djup – denna coola byggleksak är designad för seriösa äventyr och massor av kreativt skoj!
 • Drivs av ett barns fantasi, för timmar av oändligt skoj! Batterifria leksaker främjar barns individuella lek- och problemlösningsförmåga och låter dem uppleva glädjen i att hitta på helt egna berättelser.
 • Öppna förpackningen och låt leken börja genom att bygga och bygga om 1 av de 3 modelleksakerna. Enkla instruktioner gör det lätt för barn att bygga modellerna, vilket leder till förbättrat självförtroende och stolthet.
 • Ge småttingar fria tyglar att leka med LEGO® Creator 3in1 seten. Detta grymma huslekset ger barn chansen att tänja på sina kreativa gränser och ta sina byggkunskaper till nya nivåer när de berättar sagor varje gång de bygger om.
 • LEGO® klossar uppfyller de högsta branschstandarderna, så att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • På LEGO Koncernen tappar, klämmer, vrider, värmer, biter, böjer, repar och sträcker vi LEGO® klossar och delar för att se till att varje byggleksak uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Mått: H20 x B13 x D10 cm
 • Antal delar: 554
 • Rek.ålder: från 8 år
Mer information
Modell31105
EAN5702016693669
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.