Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Creator 31104 Hamburgermonstertruck

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 578:-
I lager
SKU
12192-49
   

Blivande kockar kan hoppa ombord för en rolig byggupplevelse med LEGO® Creator 3in1 Hamburgermonstertruck (31104) setet. Barn kan testa att sköta en matbil med detta unika fordon med massor av klossbyggda detaljer, som en stor hamburgare på taket, vikbar trappa och en hundfigur. Kreativ frihet Barn kan utforska 3 olika bygg- och lekupplevelser i 1 med detta LEGO Creator 3in1 set. De kan bygga en hamburgermonstertruck, bygga om den till en terrängbil eller leksakstraktor som drar ett fordon, eller låta kreativiteten flöda och skapa vad som helst.

Denna fantastiska byggleksak uppmuntrar till fantasifulla lekar och är perfekt som julklapp eller födelsedagspresent. Unika, fristående modeller LEGO Creator 3in1 set erbjuder modeller som är detaljerade och realistiska, och uppmuntrar till fantasifulla lekar. Modellerna erbjuder oändliga bygg- och lekmöjligheter samtidigt som de väcker kreativiteten hos barn i alla åldrar. Det roliga setet är perfekt som present för alla tillfällen.

 • Skapa kreativa matbilslekar med detta set med 3 modeller i 1: En LEGO® Creator 3in1 Hamburgermonstertruck (31104) med fjädring, en terrängbil och en traktor som drar ett fordon, plus 2 minifigurer och en hundfigur.
 • Vad blir det för mat? Barn kan tänja på sina byggkunskaper när de serverar hamburgare i en monstertruck, utforskar i en terrängbil, lyfter tung last med traktorn eller skapar något helt nytt.
 • Denna leksak ger 3 byggalternativ i 1 så att barn kan bygga 1 av 3 fordon som de kan leka med separat eller med andra LEGO® set. Barn kan utveckla sina byggkunskaper varje gång de bygger.
 • Alla som gillar fantasifulla lekar kommer att älska detta set. Hamburgermonstertrucken med stora hjul, fungerande fjädring, vikbara trappor och stor, klossbyggd hamburgare på taket är en cool present till barn från 8 år.
 • Detaljerad och redo för skoj Hamburgermonstertrucken är 19 cm hög, 17 cm lång och 11 cm bred – denna fantastiska actionleksak är tillräckligt stor för snabbmatsäventyr i den coola bilen.
 • Drivs av ett barns fantasi, för timmar av oändligt skoj! Batterifria leksaker främjar barns individuella lek- och problemlösningsförmåga och uppmuntrar dem att hitta på nya egna berättelser.
 • Öppna förpackningen och låt leken börja genom att bygga och bygga om 1 av de 3 modelleksakerna. Enkla instruktioner gör det lätt för barn att bygga modellerna, vilket leder till stolthet och massor av skoj.
 • Uppmuntra till kontinuerliga lekmöjligheter med LEGO® Creator 3in1 set. Denna coola matlastbil låter barn utveckla sin kreativitet och fantasi när de skapar nya berättelser varje gång de bygger om setet.
 • LEGO® klossar uppfyller de högsta branschstandarderna, så att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • På LEGO Koncernen tappar, klämmer, vrider, värmer, biter, böjer, repar och sträcker vi LEGO® klossar och delar för att se till att varje byggleksak uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Mått: H19 x L17 x B11 cm
 • Antal delar: 499
 • Rek.ålder: från 8 år
Mer information
Modell31104
EAN5702016693638
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.