Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Creator 31103 Raketbil

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 203:-
I lager
SKU
12192-51
   

Varva upp unga fordonsälskares fantasi med leksetet LEGO® Creator 3in1 Raketbil (31103). Barn kommer att älska att tänja på gränserna med detta byggset, med en grön och vit pickup med raketmotor baktill, avgasrör och justerbar spoiler. Massor av fantasifull spänning och action Barn får 3 olika bygg- och lekupplevelser med detta LEGO Creator 3in1 set. De kan skapa en raketbil, bygga om den till en terrängbil eller en fyrhjuling, eller släppa loss sin kreativitet och bygga något nytt.

Raketbilen och terrängbilen har plats för en minifigur (ingår inte) i hytten. Denna fantastiska byggleksak främjar fantasifulla lekar och är perfekt som present för alla tillfällen. Ikoniska, realistiska actionmodeller LEGO Creator 3in1 set erbjuder modeller som är detaljerade och realistiska. Modellerna erbjuder oändliga bygg- och lekmöjligheter samtidigt som de väcker kreativiteten hos barn i alla åldrar. Det roliga, actionfyllda setet är också perfekt som julklapp eller födelsedagspresent.

 • Inspirera till kreativa rollekar med detta spännande lekset, med 3 modeller i 1: en raketbil, en terrängbil och en fyrhjuling. Setet är perfekt som present till barn som gillar att bygga och bygga om, för oändliga lekmöjligheter.
 • Äventyret väntar! Barn kan utveckla sina byggkunskaper på nya sätt när de spränger ljudvallen i en Creator 3in1 Raketbil (31103), klättrar uppför berg i en terrängbil, kör en fyrhjuling eller bygger vad de vill.
 • Detta set erbjuder 3 byggalternativ i 1, så att barn kan skapa leksaksfordon som kan lekas med separat eller med andra LEGO® set. Barn förbättrar sina byggkunskaper och kreativa färdigheter varje gång de leker.
 • Alla som gillar coola fordon och kreativt byggande kommer att älska detta grymma set. Den jetmotordrivna raketbilen, tuffa terrängbilen och snabba fyrhjulingen är perfekta som present för alla tillfällen till pojkar och flickor från 7 år.
 • Detaljerad och byggd för action. Raketbilen är 8 cm hög, 22 cm lång och 7 cm bred – denna fantastiska leksak är tillräckligt liten att ta med vart som helst och tillräckligt stor för att kunna placera en minifigur i förarsätet (ingår inte).
 • Drivs av ett barns kreativa lek för oändliga timmar av skoj! Batterifria leksaker främjar barns individuella lek- och problemlösningsförmåga, och låter dem uppleva glädjen i att hitta på helt egna berättelser.
 • Lekarna kan börja direkt när barn öppnar lådan och bygger 1 av de 3 modelleksakerna eller skapar sin egen. Enkla instruktioner gör det lätt för barn att bygga modellerna, vilket leder till massor av skoj och stolthet.
 • Inspirera till oändliga lekmöjligheter för småttingar med LEGO® Creator 3in1 seten. Detta roliga lastbilslekset ger barn möjligheten att utveckla sin kreativitet och fantasi när de skapar nya berättelser varje gång de bygger om.
 • LEGO® klossar uppfyller de högsta branschstandarderna, så att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • På LEGO Koncernen tappar, klämmer, vrider, värmer, biter, böjer, repar och sträcker vi LEGO® klossar och delar för att se till att varje byggleksak uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Mått: H8 x L22 x B7 cm
 • Antal delar: 198
 • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell31103
EAN5702016685695
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.