Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Creator 31102 Elddrake

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 279:-
I lager
SKU
12192-52
   

Utveckla barns kärlek till fantastiska varelser och deras kreativitet med setet LEGO® Creator 3in1 Elddrake (31102). Barn älskar att leka med den skrämmande, eldsprutande draken med rörligt huvud, rörliga käkar, ben, svans, vingar och klor, plus en öppningsbar skattkista med olika tillbehör. Frihet att bygga och leka Barn får glädjen med 3 olika bygg- och lekupplevelser i 1 med detta LEGO Creator 3in1 set.

De kan bygga en elddrake och sedan bygga om den till en sabeltandad tiger med rörliga leder, huvud och käkar eller en skorpion med rörliga ben och klor eller hitta på något helt nytt. Denna byggleksak uppmuntrar till fantasifulla lekar och är perfekt som present för alla tillfällen. Välkända modeller baserade på fantasi och verklighet LEGO Creator 3in1 seten erbjuder leksaker som är underbart detaljerade och baserade på olika teman som väcker intresset för fantasifulla lekar. Modellerna erbjuder oändliga bygg- och lekmöjligheter samtidigt som de driver kreativiteten hos barn i alla åldrar.

 • Stöd barns fantasifulla rollekar med detta spännande set, med 3 modeller i 1: en elddrake, en sabeltandad tiger och en skorpion. Setet är perfekt som present till barn som gillar att bygga och bygga om, för oändliga lekmöjligheter!
 • Vem vågar möta dessa varelser? Barn kan utveckla sina byggkunskaper när de flyger med en elddrake, möter en sabeltandad tiger, undviker en skorpionattack eller släpper loss kreativiteten och bygger vad som helst.
 • 3 byggalternativ i 1. Detta set utvecklar byggfärdigheter när barn skapar en Creator 3in1 Elddrake (31102), en sabeltandad tiger eller en skorpion. Modellerna kan lekas med separat eller kombineras med andra LEGO® set.
 • Alla som gillar kreativt byggande kommer att älska detta coola set. Den röda, blå och gula elddraken, den smygande sabeltandade tigern och den snabba skorpionen är perfekta som julklapp, födelsedagspresent eller gåva för alla tillfällen för flickor och pojkar från 7 år.
 • Rörlig och redo för äventyr! Elddraken är 11 cm hög, 32 cm lång och 25 cm bred – en fantastisk djurleksak som är stor nog att användas i seriösa fantasyberättelser!
 • Drivs av ett barns fantasi, för timmar av oändligt skoj! Batterifria leksaker främjar barns individuella lek- och problemlösningsförmåga och låter dem uppleva glädjen i att hitta på helt egna berättelser.
 • Öppna förpackningen och låt den kreativa leken börja genom att bygga och bygga om 1 av de 3 modelleksakerna. Enkla instruktioner gör det lätt för barn att bygga modellerna, vilket leder till stolthet och massor av skoj.
 • Ge småttingar oändliga möjligheter att leka med LEGO® Creator 3in1 seten. Denna coola djurbyggleksak låter barn utveckla sin kreativitet och sina byggkunskaper när de skapar nya berättelser varje gång de bygger om.
 • LEGO® klossar uppfyller de högsta branschstandarderna, så att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • På LEGO Koncernen tappar, klämmer, vrider, värmer, biter, böjer, repar och sträcker vi LEGO® klossar och delar för att se till att varje byggleksak uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Mål: H11 x L32 x B25 cm
 • Antall klosser: 234
 • Alder: fra 7 år
Mer information
Modell31102
EAN5702016693621
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.