Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Creator 31100 Sportbil

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 110:-
I lager
SKU
12192-55
   

Sätt fart på barns kärlek till fordon och kreativitet med det spännande leksetet LEGO® Creator 3in1 Sportbil (31100). Barn kommer att älska att köra runt med den röda och svarta sportbilen, med centrerad motor, avgasrör och en spoiler bak. Rolig och kreativ frihet att bygga Barn får 3 olika bygg- och lekupplevelser med detta LEGO Creator 3in1 set. De kan bygga en sportbil, bygga om den till en hotrod med motor och avgasrör, skapa ett gammaldags plan eller bygga något helt nytt.

Denna grymma byggleksak uppmuntrar till fantasifulla lekar och är perfekt som belöningspresent. Både sportbilen och hotrodbilen har plats för en minifigur i hytten. Fristående modeller att bygga, leka med och bygga om LEGO Creator 3in1 set erbjuder roliga modeller som är detaljerade och realistiska, och uppmuntrar till fantasifulla lekar. Modellerna ger oändliga bygg- och lekmöjligheter samtidigt som de väcker kreativiteten hos barn i alla åldrar. Dessa små och inspirerande set är också perfekta presenter för alla tillfällen.

 • Sätt fart mot kreativa rollekar med detta spännande lekset, med 3 modeller i 1: en sportbil, en hotrod och ett gammaldags plan. Perfekt som present till barn. Att bygga och bygga om ger obegränsade lekmöjligheter!
 • Vad för slags skoj väntar bakom ratten? Barn kan låta fantasin flöda och utveckla sina kreativa färdigheter när de kör runt i sportbilen, sätter nya hastighetsrekord i hotrodbilen, flyger i det gammaldags planet eller bygger något helt nytt.
 • Detta set ger barn 3 alternativ i varje förpackning: De kan skapa Creator 3in1 Sportbil (31100), hotrodbilen eller ett gammaldags plan. Barn kan leka med setet separat eller kombinera det med andra LEGO® set för att utveckla sina byggkunskaper.
 • Alla som gillar kreativt byggande kommer att älska detta fantastiska set. Sportbilen med avgasrör och spoiler, den spännande hotrodbilen och det roliga planet fungerar perfekt som present för alla tillfällen till pojkar och flickor från 6 år.
 • Detaljerad och redo för action. Sportbilen är 4 cm hög, 12 cm lång och 7 cm bred – tillräckligt liten för att ta med vart som helst och tillräckligt stor för att placera en minifigur i förarsätet (ingår inte).
 • Drivs av ett barns fantasi, för timmar av oändligt skoj! Batterifria leksaker främjar barns individuella lek- och problemlösningsförmåga och låter dem uppleva glädjen i att hitta på helt egna berättelser.
 • Enkla instruktioner gör det lätt för barn att bygga modellerna, vilket leder till stolthet och massor av kreativt skoj. Öppna förpackningen och låt leken börja med att bygga och bygga om 1 av de 3 modellerna.
 • Ge barn oändliga möjligheter att utveckla sina byggfärdigheter när de leker med LEGO® Creator 3in1 seten. Detta coola fordonslekset låter barn utveckla sin kreativitet och fantasi med byggmöjligheter.
 • LEGO® klossar uppfyller de högsta branschstandarderna, så att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • På LEGO Koncernen tappar, klämmer, vrider, värmer, biter, böjer, repar och sträcker vi LEGO® klossar och delar för att se till att varje byggleksak uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Mått Sportbil: H4 x L12 x B7 cm
 • Antal delar: 134
 • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell31100
EAN5702016680508
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.