Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Creator 31090 Undervattensrobot

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 231:-
I lager
SKU
12184-45
   

Ge dig av mot havsbotten i jakt på guld med en grym Undervattensrobot, med stora rörliga leder, stor kupol med rött robotöga, ballasttankar och stora fötter för att kunna gå på havsbotten. Greppa föremål och borra efter prover med robotens vänsterhand med klo, och bär föremål i dess greppande högerhand. Men se upp för rockan med den taggiga svansen!

  • Antal delar: 207
  • Rek.ålder: från 7 - 99 år

Bygg om roboten för att skapa en cool ubåt med robotarm för djuphavsutforskning eller en undervattenskran med skattjaktscentral.

Mått:

  • Undervattensroboten är 14 cm hög
  • Rockan är 3 cm hög, 6 cm lång och 7 cm bred
  • Leksaksubåten är 9 cm hög, 17 cm lång och 13 cm bred
  • Undervattenskranen är 12 cm hög, 13 cm lång och 18 cm bred
Mer information
Modell31090
EAN5702016367850
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.