Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Classic 630 Elementskiljare

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 37:-
I lager
SKU
01192-225
   

När LEGO-klossarna är monterade kan det vara svårt och ibland nästan omöjligt att ta isär dem. LEGO Elementskiljare gör det lekande lätt att sära på klossarna, så att du kan sätta ihop dem igen.

  • Mått: 7 x 1,7 x 1,7 cm
Mer information
Modell630
EAN673419182195
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.