Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Classic 10715 Klossar på väg

-21%

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

21%
Kampanjpris 300:- 378:- Du sparar: 78,-
Tillfälligt slut
SKU
01182-42

Nu kan du bygga en mängd olika slags fordon tack vare detta set från LEGO. Setet innehåller ett stort urval av hjul och däck i många olika färger och storlekar. Setet innehåller också olika slags klossar och dekorationer i olika färger för mest möjliga variation och lekglädje. Du kan bygga vad du vill, allt från rullstol till en husvagn eller en skateboard. Det är bara din fantasi som sätter gränser!

  • Antal delar: 442 st.
  • Rek. ålder: från 4 år.
Mer information
Modell10715
EAN5702016111910
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.