Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO City Stuntz 60311 Eldstuntcykel

-36%

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

36%
Kampanjpris 53:- 83:- Du sparar: 30,-
I lager
SKU
12212-4
   

Sätt fart på barns lekar med det flyghjulsdrivna leksetet LEGO® City Eldstuntcykel (60311), med en grym leksaksmotorcykel för spektakulära stunttrick och en minifigurversion av brandbekämparen Freya McCloud från tv-serien LEGO City Adventures – en het kombo för actionspäckad lek!

Ett lekset med ett PLUS för barn från 5 år!

Leksetet innehåller en enkel, tryckt bygguide och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor. Denna interaktiva bygguide med visningsverktyg för att zooma och rotera hjälper unga LEGO byggare att bli mästerbyggare.

Sätter barn mitt i all action!

LEGO City Stuntz seten sätter barn mitt i all action med flyghjulsdrivna motorcyklar, coola fordon, realistiska byggnader och roliga karaktärer som inspirerar till fantasifulla rollekar baserade på verkliga händelser. Kombinera lekseten från den fantastiska LEGO® City Stuntz världen för ännu större spektakulära stuntshower!

 • Barn kan iscensätta actionspäckade framträdanden med denna grymma LEGO® City Eldstuntcykel (60311), med en cool flyghjulsdriven stuntcykel och karaktären Freya McCloud från LEGO City TV.
 • Vad finns i lådan? Allt barn behöver för att bygga en flyghjulsdriven stuntmotorcykel, plus brandbekämparen Freya McCloud från tv-serien LEGO® City Adventures.
 • Barn kan knuffa stuntmotorcykeln för att aktivera flyghjulet och sedan släppa iväg den för fantastiska hopp, luftburna manövrar och landningar.
 • Leksetet LEGO® City Eldstuntcykel är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller vardagsgåva till stuntfans och barn från 5 år.
 • När eldstuntcykeln är färdigbyggd är den 3 cm hög, 6 cm lång och 2 cm bred.
 • Kombinera leksetet med andra set från LEGO® City Stuntz serien för ännu mer stuntaction.
 • Innehåller en tryckt bygguide och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO® Bygginstruktioner för smarta enheter. Det är en interaktiv guide som verkligen gör LEGO byggandet till en barnlek!
 • LEGO® City Stuntz seten sätter barn mitt i all action med coola leksaksfordon och roliga karaktärer som inspirerar till fantasifulla berättelser och rollekar baserade på verkliga scenarier.
 • Alla LEGO® klossar och delar är tillverkade enligt branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga med – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® byggleksaker testas noggrant för att säkerställa att varje lekset uppfyller stränga säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal klossar: 11
 • Rek ålder: från 5 år
Mer information
Modell60311
EAN5702017024233
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.