Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO City Space Port 60229 Raketmontering och transport

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 1 678:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
02202-82
   

LEGO® Citys rymdorganisation behöver dig! Gör i ordning utforskningsrovern i roverlabbet, ta den till raketmonteringskranen och använd vinschen för att lasta den i raketens nyttolastutrymme. Slutför uppskjutningsförberedelserna och transportera sedan raketen till uppskjutningsplatsen med bandfordonet. Flytta raketuppskjutningsrampen på bandfordonet till rätt position och bege dig sedan till uppskjutningskontrollen för att dundra iväg på ännu en spännande resa till Mars! Pssst! Visste du att det här leksetet har inspirerats av riktiga NASA-uppdrag? Coolt, eller hur?

Du föddes för att utforska universum! Bygg och inspirera nästa generations astronauter med LEGO® rymdraketer och rymdfordon – nu åker vi! Överraska unga rymdutforskare med ett NASA-inspirerat raketuppskjutningsset, som passar perfekt för självständig lek. Det fantastiska LEGO® City leksetet 60229 Raketmontering och transport innehåller en stor flerstegsraket med öppningsbar cockpit för 2 minifigurer och nyttolastutrymme för en rover, uppskjutningskontrollrum med roterande satellit och en raketmonteringskran med vinsch. Det finns ett roverlabb med roterande armverktyg, öppningsbara dörrar och höjbar plattform, ett stort bandfordon med lutbar uppskjutningsramp, en lastbil med flak och ledad griparm som är ny för juni 2019, samt en rover med utfällbar arm och borr. Den här coola byggleksaken innehåller även en markmodell med 2 geoder som är nya för juni 2019 och en lampa, 7 minifigurer och en robotfigur

  • Innehåller 7 LEGO® City minifigurer, 2 astronauter, 2 marktekniker, uppskjutningschef, forskare och labbmekaniker, samt en robotfigur.
  • Det här byggsetet för barn innehåller en stor flerstegsraket med öppningsbar cockpit för 2 minifigurer och ett nyttolastutrymme för rovern, en stor banddriven rakettransport med öppningsbar hytt, spår, lutbara raketstöd och uppskjutningsramp, en transportrover med flak och ledad griparm som är ny för juni 2019, samt en rover med utfällbar arm och borr.
  • Det här rymdleksetet innehåller även en raketmonteringsbyggnad med kran, roverlabb med öppningsbar dörr, höjbar plattform och roterande armverktyg, ett uppskjutningskontrollrum med roterande satellit, dator och roterande skärm, samt en markmodell med geoder, sten och lampa.
  • Tillbehör: spade, laboratorieverktyg, bärbar dator, walkie-talkie, mugg och 2 geoder som är nya för juni 2019.
  • Den mobila uppskjutningsrampen och rakethållaren på bandfordonet kan luta raketen i uppskjutningsposition.
  • Den här coola byggleksaken är en perfekt present till barn. 

Detaljer:

  • Mått: Raketen i liggande läge är 8 cm hög, 43 cm lång och 13 cm bred. Transportbandfordonet är 12 cm högt, 29 cm långt och 15 cm brett. Lastbilen är 8 cm hög, 17 cm lång och 6 cm bred. Rovern 3 cm hög, 5 cm lång och 3 cm bred. Monteringsbyggnaden är 21 cm hög, 28 cm bred och 12 cm djup. Roverlabbet är 12 cm högt, 18 cm brett och 19 cm djupt. Uppskjutningskontrollrummet är 12 cm högt, 15 cm brett och 6 cm djupt.
  • Rek.ålder: från 7 år
  • Antal delar: 1055
Mer information
Modell60229
EAN5702016370492
VarumärkeLEGO

Detaljerat kontrollrum

Förbered dig på att starta raketen med den roterande satelliten.

Utforskningsrover

Testa dina färdigheter - kan du hitta några skatter?

Tranportbil

Transporterar rymdskeppet säkert och inspirerar till äventyr.

Öppna cockpiten

Två minifigurer kan sitta i cockpiten under rymdresor.

Roverns verkstad

Se till att allt fungerar som det ska och gör resan till en framgång.

Precis som i verkligheten

NASA:s uppdrag till Mars inspirerade skapandet av denna byggsatsen.

LEGO City Rocket Assembly & Transport
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.