Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

LEGO City Police 60276 Polisens fångtransport

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 274:-
Tillfälligt slut
SKU
12202-18

LEGO® City poliserna transporterar den ökända skurken Snake Rattler i sin ikoniska fångtransport när ... BOOM! En explosion har sprängt loss cellen från bilen och Clara The Criminal drar iväg den i hög hastighet med sin trimmade bärgningsbil. Ring efter polishjälten Duke DeTain som kommer på sin supercoola svarta motorcykel för att stoppa de där skurkarna innan de lyckas fly!

Leksaken LEGO® City Polisens fångtransport (60276) innehåller karaktärer från tv-serien LEGO City Adventures. Barn kan återskapa scener och skapa sina egna spännande berättelser med polishjälten Duke DeTain och de ökända skurkarna Snake Rattler och Clara The Criminal. Med en fångtransport med rymningsfunktion, skurkarnas trimmade bärningsbil och Dukes coola svarta motorcykel är allt klart för explosiv action.

Coolt polislekset för barn

Denna roliga polisleksak innehåller enkla bygginstruktioner och Instructions PLUS – en interaktiv bygguide med visningsverktyg för att zooma och rotera som hjälper unga LEGO byggare att bli mästerbyggare. Instructions PLUS är en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor. Den inspirerande LEGO City världen LEGO City polisseten erbjuder en rolig bygg- och lekupplevelse. De realistiska fordonen, detaljerade byggnaderna och roliga karaktärerna stimulerar till fantasifulla, fria rollekar för barn i alla åldrar.

 • Barn från 5 år kan skapa sin egen LEGO® City tv-action med denna multimodell, med en ikonisk fångtransport och roliga karaktärer från den grymma tv-serien LEGO City Adventures.
 • Vad finns i lådan? Allt barn behöver för att bygga en fångtransport, bärgningsbil och polismotorcykel, plus 4 minifigurer inklusive LEGO® City tv-hjälten Duke DeTain, Snake Rattler och Clara The Criminal.
 • Barn kan spränga fängelsecellen från lastbilen, fästa den på skurkarnas trimmade bärgningsbil och ta upp jakten med den coola polismotorcykeln.
 • Det actionspäckade leksetet LEGO® City Polisens fångtransport (60276) är en imponerande julklapp, födelsedagspresent eller överraskning till pojkar och flickor från 5 år.
 • När den är färdigbyggd är fångtransporten 8 cm hög, 13 cm lång och 6 cm bred.
 • Med LEGO® tillbehör som handbojor, motorcykelhjälm, säkerhetshjälm och 2 dynamitknippen.
 • Innehåller tryckta bygginstruktioner och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO® Bygginstruktioner, med visningsverktyg för att zooma och rotera som ger liv åt byggprocessen.
 • LEGO® City polisseten hjälper barn att utveckla fysiska förmågor och självförtroende med funktionsrika byggnader, realistiska fordon och roliga karaktärer som inspirerar till fria, kreativa lekar.
 • Alla LEGO® klossar och delar är tillverkade enligt branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga med – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® City byggleksaker är noggrant testade för att säkerställa att varje lekset uppfyller strikta säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal delar: 244
 • Rek.ålder: från 5 år
Mer information
Modell60276
EAN5702016912197
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.