Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO City Police 60246 Polisstation

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 915:-
I lager
SKU
12192-12
   

Allt är häftigt med leksetet LEGO® City Polisstation (60246). Unga brottsbekämpare och alla som gillar LEGO City tv-serien kommer att älska att skapa berättelser med massor av roliga karaktärer, som Duke DeTain, Chief Wheeler och Daisy Kaboom. Detta spännande set innehåller en polisstation med strålkastare med ljuskloss och en polisbil med en siren med ljudkloss, plus en cool lastbil, motorcykel och övervakningsdrönare.

En byggleksak med det där lilla extra - Med detta lekset får du en enkel bygguide och Instructions PLUS! Denna interaktiva bygguide är en del av den kostnadsfria LEGO Life appen för smartphones och surfplattor och hjälper unga LEGO byggare att bli mästerbyggare med verktyg för att zooma och rotera. LEGO City – Coola leksaker för barn LEGO City polislekseten erbjuder en spännande bygg- och lekupplevelse. Med realistiska fordon, detaljerade byggnader och roliga karaktärer kan barn skapa berättelser och scenarier som skildrar det verkliga stadslivet på ett roligt och fantasifullt sätt.

 • Här är ett fantastiskt byggset för barn som älskar actionfyllda byggleksaker. Denna LEGO® City Polisstation (60246) har en fängelsecell med explosionsfunktion, coola fordon och roliga karaktärer. Det roliga börjar så fort du öppnar lådan.
 • Vad finns i lådan? En leksakspolisstation, 2 lastbilar, en motorcykel och en drönare. Du får också 6 minifigurer, inklusive Duke DeTain, Chief Wheeler och Daisy Kaboom från LEGO® City tv-serien, plus 2 hundfigurer.
 • Barn kan ha roligt med polisernas detaljrika högkvarter med fängelsecell med explosionsfunktion och strålkastare med ljuskloss, plus en polisbil med siren med ljudkloss – en fröjd för fans av LEGO® City polisen.
 • Leksetet LEGO® City Polisstation är perfekt för barn från 5 år. Det är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till barn som älskar rollekar, modellfordon och actionleksaker.
 • Polisstationen är 24 cm hög, 48 cm bred och 15 cm djup när den är färdigbyggd, medan polisbilen är 6 cm hög, 12 cm lång och 7 cm bred.
 • Både ljus- och ljudklossarna i detta lekset kräver 1xCR1216 myntcellsbatteri. De goda nyheterna? De ingår! Så ljud- och ljuslekarna kan börja direkt.
 • Du hittar en enkel bygguide i lådan. Eller så kan du ladda ner Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO® Life. Denna interaktiva bygguide har visningsverktyg för att zooma och rotera som gör byggandet till en barnlek!
 • LEGO® City polisseten främjar barns fysiska förmågor och självförtroende med funktionsrika byggnader, realistiska fordon och roliga karaktärer som inspirerar till fria, kreativa lekar.
 • LEGO® byggklossar uppfyller de högsta branschstandarderna och LEGO Koncernens rigorösa kvalitetskriterier, så att de är hållbara, kompatibla och lätta att sätta ihop och dra isär – varje gång.
 • På LEGO Koncernen tappar, klämmer, vrider, värmer, biter, böjer, repar och sträcker vi LEGO® klossar och delar för att se till att varje lekset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Mått polisstation: H15 x B48 x D24 cm
 • Antal delar: 743
 • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell60246
EAN5702016688108
VarumärkeLEGO

LEGO City Police Station

Många funktioner

Polisstationen innehåller en LEGO-strålkastare.

Roligt för små ingeniörer

Barn kan hjälpa till att hålla motorcyklarna i toppskick.

Uppmuntrar till rollspel

Barnen gillar att fånga tjuvar med de roliga karaktärerna.

En cool polisbil

Ljusen på taket blinkar och sirenen skriker!

En robust skurkbil

Skurkarna rymmer iväg i den solida terrängbilen.

Många coola fordon!

Starta ett lopp mellan bilarna och Hubbs motorcykel.

LEGO City Police Station
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.