Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO City Police 60245 Monstertruckskupp

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 494:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
12192-13
   

Unga actionhjältar och alla som gillar den grymma LEGO® City tv-serien kommer att älska actionsetet LEGO City Monstertruckskupp (60245), med polishjälten Tom Bennett och den ökända skurken Big Betty. Den enkla bygguiden ser till att även unga LEGO byggare kan njuta av en uppslukande bygg- och lekupplevelse.

Barnleksak med massor av coola funktioner - Om du letar efter funktionsspäckade actionleksaker som barn kommer att älska har detta lekset allt. Med 4 minifigurer, monstertruck med stor magnet, bankbyggnad med magnetiskt kassaskåp och polisens övervakningsbil och motorcykel – allt är klart för actionspäckade lekar. Byggset för barn Barn älskar de fria rolleksmöjligheterna som LEGO City polisseten erbjuder. Med ett brett utbud av fordon, detaljerade byggnader och roliga karaktärer kan barn skapa realistiska scenarier som skildrar det verkliga stadslivet på ett roligt och fantasifullt sätt.

 • Ta med all LEGO® City action hem med detta LEGO City polisset (60245), med skurkarnas monstertruck med magnetarm, 2 LEGO City tv-seriekaraktärer och mycket mer.
 • Byggset för barn med skurkarnas monstertruck med magnetarm, en leksaksbank med magnetiskt kassaskåp, polisernas övervakningsbil och motorcykel, plus minifigurerna Tom Bennet och Big Betty.
 • Polisernas övervakningsbil och bankbyggnaden har detaljerade interiörer och barn kan dra kassaskåpet från bankväggen med monstertruckens magnetarm. Setet kan kombineras med andra LEGO® originalset.
 • Detta set är perfekt för barn från 5 år och kräver enbart grundläggande byggkunskaper. Det är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till barn som älskar actionleksaker och till alla som gillar LEGO® City tv-serien.
 • Monstertrucken är 8 cm hög, 17 cm lång och 9 cm bred när den är färdigbyggd, medan polisernas övervakningsbil är 8 cm hög, 12 cm lång och 6 cm bred.
 • Du har tur! Inga batterier behövs – fordonen i detta LEGO® City Police lekset drivs av små barn med stor fantasi, så att de kan börja leka direkt.
 • Det är lätt att komma igång med denna LEGO® leksak. Inuti lådan hittar du enkla bygginstruktioner – så öppna bara påsarna med klossar och låt det roliga börja!
 • LEGO® City polislekseten innehåller realistiska leksaksbyggnader, coola fordon och roliga karaktärer som inspirerar till fria, kreativa lekar samtidigt som de hjälper barn att utveckla fysiska färdigheter och självförtroende.
 • LEGO® byggset uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att LEGO City lekset är hållbara och kompatibla, och att alla LEGO delar kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • På LEGO Koncernen ser vi till att alla LEGO® delar genomgår rigorösa tester för att säkerställa att alla våra lekset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Mått monstertruck: H8 x L17 x B9 cm och polisbil: H8 x L12 x B6 cm
 • Antal delar: 362
 • Rek.ålder: från 5 år
Mer information
Modell60245
EAN5702016688092
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.