Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO City Police 60244 Polishelikoptertransport

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 516:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
12192-14
   

Ett fantastiskt byggset för barn som älskar actionleksaker – setet LEGO® City Polishelikoptertransport (60244) innehåller en helikopter med dragsnöre som verkligen kan flyga. Unga brottsbekämpare kommer att ha massor av skoj när de hjälper polisen Rooky Partnur under hans uppdrag att sätta den ökända skurken Frankie Lupelli bakom galler. Detta spännande set innehåller också en polishelikoptertransport och motorcykel, en mobil fängelsecell och skurkarnas fyrhjuling.

Coolt polislekset för barn - Denna roliga polisleksak innehåller enkla bygginstruktioner och Instructions PLUS – en interaktiv bygguide med verktyg för att zooma och rotera som hjälper unga LEGO byggare att bli mästerbyggare. Instructions PLUS ingår i gratisappen LEGO Life för smartphones och surfplattor. LEGO City polisens fängslande värld LEGO City polisseten erbjuder en rolig bygg- och lekupplevelse. De realistiska fordonen, detaljerade byggnaderna och roliga karaktärerna stimulerar fantasifulla, fria rollekar för barn i alla åldrar.

 • Låt unga actionfans uppleva spänningen i LEGO® City med detta polisset med flera fordon, som en helikopter med dragsnöre, transportlastbil och mer. Det roliga börjar så fort barn öppnar lådan.
 • Denna polisleksak innehåller en transportlastbil, en helikopter med dragsnöre, motorcykel och fyrhjuling. Lägg till de medföljande minifigurversionerna av LEGO® tv-karaktärerna Rooky Partnur och Frankie Lupelli för actionspäckade lekar.
 • Barn kan skicka iväg polishelikoptern med dragsnöre som är ny för januari 2020. Transportlastbilen har detaljerad förarhytt, mobil fängelsecell, dator och väghinder – en fröjd för alla fans av LEGO® City polisen.
 • Det actionfyllda byggsetet LEGO® City Polishelikoptertransport (60244) är perfekt som present till barn från 5 år. Det är också perfekt för barn som älskar leksaksbilar, helikoptrar, motorcyklar och actionleksaker.
 • Helikoptertransportbilen med släp är 9 cm hög, 39 cm lång och 6 cm bred när den är färdigbyggd, medan helikoptern med dragsnöre är 6 cm hög, 19 cm lång och 12 cm bred.
 • Inga batterier behövs – detta lekset drivs av små barn med stor fantasi, så att lekarna kan börja direkt!
 • Du hittar instruktioner för detta byggset i lådan. Eller gå online för att ladda ner Instructions PLUS – tillgänglig som en del av gratisappen LEGO® Life. Zooma, rotera och visualisera modellen för att ge liv åt byggprocessen.
 • LEGO® City polisseten hjälper barn att utveckla fysiska förmågor och självförtroende med funktionsrika byggnader, realistiska fordon och roliga karaktärer som inspirerar till fria, kreativa lekar.
 • LEGO® klossar är utformade för att uppfylla de högsta branschstandarderna så att LEGO City byggleksaker är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • På LEGO Koncernen är vi noga med att testa alla LEGO® City lekset för att säkerställa att alla dessa unika leksaker uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Mål Transporttrailer: H9 x L39 x B6 cm
 • Antall klosser: 317
 • Alder: fra 5 år
Mer information
Modell60244
EAN5702016685718
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.