Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO City Police 60243 Polishelikopterjakt

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 323:-
I lager
SKU
12192-15
   

Barn med passion för rollekar kommer att älska leksetet LEGO® City Polishelikopterjakt (60243), med en polishelikopter med fungerande magnetkedja. Unga brottsbekämpare kan följa med LEGO City tv-hjälten Sam Grizzled under hans uppdrag att skydda staden från mästerskurken Snake Rattler. Och med flyktlastbilen, motorcykeln och polisfyrhjulingen är allt klart för actionspäckade äventyr!

Cool leksak för barn - Du hittar bygginstruktioner till denna LEGO City byggleksak i lådan. Eller så kan du gå online och ladda ner Instructions PLUS, en del av LEGO Life appen för smartphones och surfplattor. Denna interaktiva bygguide, med fantastiska verktyg för att zooma och rotera, kan snabbt förvandla unga LEGO byggare till mästerbyggare! Realistiska rolleksäventyr LEGO City polisseten erbjuder en spännande bygg- och lekupplevelse med modeller och karaktärer som skildrar det verkliga stadslivet på ett roligt och fantasifullt sätt.

 • Detta LEGO® City polisset (60243) innehåller flera fordon, inklusive en leksakshelikopter med kraftfull magnet för att lyfta magnetiska föremål och skurkarnas flyktfordon! En cool leksak för barn som gillar rolig biljaktsaction.
 • Ta LEGO® City tv-hjälten Sam Grizzled, en fyrhjulingsförare, skurken Snake Rattler och hans medbrottsling. Lägg till en leksakshelikopter med lyftande magnet, en flyktlastbil och en motorcykel, och allt är klart för oändliga lekmöjligheter!
 • Unga brottsbekämpare kan lyfta och transportera skurkarnas flyktfordon genom att fästa helikopterns magnet på det stulna kassaskåpet på lastbilens flak. Helikoptern har också plats för alla 4 minifigurer.
 • Letar du efter coola leksaker för barn från 5 år? Detta set är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till LEGO® City fans och pojkar och flickor som älskar actionspäckade rollekar. Kräver endast mycket grundläggande byggkunskaper.
 • Sam Grizzleds helikopter är 11 cm hög, 30 cm lång och 26 cm bred när den är färdigbyggd, medan Snake Rattlers flyktlastbil är 5 cm hög, 10 cm lång och 5 cm bred.
 • Behövs batterier? Nej, denna byggleksak drivs av små barn med stor fantasi – öppna bara påsarna med klossar och lekarna kan börja direkt!
 • Denna byggleksak innehåller en enkel, tryckt bygguide och Instructions PLUS – en interaktiv bygguide för unga byggare. Finns i gratisappen LEGO® Life för smarta enheter.
 • Släpp loss allt skoj och all spänning i LEGO® City polisseten med byggnader, fordon och karaktärer som inspirerar till fria, kreativa lekar samtidigt som de hjälper barn att utveckla fysiska förmågor och självförtroende.
 • LEGO® byggklossar är utformade för att uppfylla de högsta branschstandarderna för att säkerställa att LEGO City lekseten är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • På LEGO Koncernen tappar, klämmer, vrider, värmer, biter, böjer, repar och sträcker vi LEGO® City delar för att se till att varje byggset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Mått helikopter: H11 x L30 x B26 cm
 • Antal delar: 212
 • Rek.ålder: från 5 år
Mer information
Modell60243
EAN5702016685701
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.