Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO City Police 60242 Motorvägsarrestering

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 240:-
I lager
SKU
12192-16
   

Med 2 coola bilar, minifigurversioner av LEGO® City hjälten Duke DeTain och den ökända skurken Vito – byggleksaken LEGO City Motorvägsarrestering (60242) är perfekt för grymma biljaktsäventyr. En fantastisk present till barn som älskar actionspäckade rollekar och för alla som gillar den grymma LEGO City tv-serien.

Fantastiskt byggset för barn - Detta lekset innehåller en enkel bygguide och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Life för smartphones och surfplattor. Denna interaktiva bygguide, med fantastiska verktyg för att zooma och rotera, kan snabbt förvandla unga LEGO byggare till mästerbyggare! Välkommen till LEGO City! Som en del av LEGO City universumet erbjuder polislekseten en spännande bygg- och lekupplevelse. Barn älskar att skapa spännande scenarier med modeller och karaktärer som skildrar det verkliga livet på ett fantasifullt sätt.

 • Överraska småttingar med spännande och actionfyllda LEGO® biljakter med detta coola polisset (60242), utformat för att inspirera till fria, fantasifulla rollekar baserade på verkliga scenarier.
 • Med minifigurversioner av LEGO® City tv-hjälten kommissarie Duke DeTain och skurken Vito, en cool polisbil, en sportig flyktbil, ett stulet kassaskåp och en låda med fisk – allt är klart för roliga och spännande biljakter!
 • Barn kan kombinera karaktärerna och bilarna i detta set med andra LEGO® originalleksaker för att skapa sina egna unika skapelser att leka med eller visa upp.
 • Denna actionfyllda byggleksak är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till flickor och pojkar från 5 år som älskar fantasifulla lekar. Kräver endast mycket grundläggande byggkunskaper.
 • Dukes polisbil är 4 cm hög, 12 cm lång och 5 cm bred när den är färdigbyggd, medan Vitos sportbil är 3 cm hög, 11 cm lång och 5 cm bred.
 • Inga batterier behövs! Den här coola leksaken drivs av barns fantasi – så att lekarna kan börja direkt!
 • Detta polislekset innehåller en tryckt bygguide och Instructions PLUS – en interaktiv bygguide som hjälper unga byggare att bli mästerbyggare! Finns i gratisappen LEGO® Life för smarta enheter.
 • LEGO® City polisseten innehåller funktionsrika byggnader, coola fordon och roliga karaktärer som stimulerar fantasifulla rollekar när barn skapar fria äventyr i miljöer som liknar det verkliga stadslivet.
 • Alla LEGO® City lekset uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att dessa barnleksaker fortsätter att vara lätta att sätta ihop och dra isär.
 • På LEGO Koncernen tappar, klämmer, vrider, värmer, repar och sträcker vi LEGO® City byggklossar för att se till att varje set uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Mått polisbil: H4 x L12 x B5 cm
 • Antal delar: 185
 • Rek.ålder: från 5 år
Mer information
Modell60242
EAN5702016680515
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.