Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO City Police 60241 Polisens hundenhet

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 130:-
I lager
SKU
12192-17
   

Småttingar älskar att låtsas vara vardagshjältar och med setet LEGO® City Polisens hundenhet (60241) kan de göra precis det! Det finns en cool polisbil med plats för polisen och hans trogna polishund, en smyckesbutik med ädelstenar, plus en skurk med kofot. Det perfekta scenariot för små brottsbekämpare med stor fantasi.

Roligt polislekset för barn Detta 4+ lekset innehåller en enkel textguide och en speciell startkloss, så att barn kan känna sig stolta över att bygga LEGO leksaker. Och med gratisappen LEGO Life för smartphones och surfplattor får barn tillgång till Instructions PLUS – en interaktiv bygguide med verktyg för att zooma och rotera som verkligen gör LEGO byggandet till en barnlek. LEGO City – Coola leksaker för barn Med LEGO City polisseten kan barn fördjupa sig i öppna äventyr och actionspäckade scenarier som återspeglar verkliga situationer. Och med ett brett utbud av funktionsrika byggnader och fordon kan barns fantasi sväva iväg!

 • Polisens hundenhet är en perfekt introduktion till den spännande LEGO® City världen. Perfekt för barn från 4 år och utformad för att inspirera till fria, fantasifulla rollekar baserade på verkliga scenarier.
 • Vad finns i lådan? En cool polisbil med plats för polisen och hans trogna polishund, en smyckesbutik med 2 ädelstenar, och en skurk med kofot och en säck till allt stöldgods.
 • Barn kan kombinera karaktärerna och modellerna i byggsetet LEGO® City Polisens hundenhet (60267) med andra LEGO lekset för att skapa sina egna unika skapelser att leka med eller visa upp.
 • LEGO® 4+ seten är ett roligt sätt för småttingar att lära sig LEGO byggandets konst. Med speciella startklossar och enkla textguider hjälper de barn att utveckla självförtroende och andra förmågor, steg för steg.
 • Polisbilen är 5 cm hög, 9 cm lång och 5 cm bred och har plats för polisen och hans hund, medan smyckesbutiken är 6 cm hög, 4 cm bred och 3 cm djup.
 • Byggsetet Polisens hundenhet för barn kräver inga batterier, så de kan börja leka direkt!
 • Detta polislekset innehåller en tryckt bygguide och Instructions PLUS – en interaktiv bygguide som hjälper blivande byggare att bli mästerbyggare! Finns i gratisappen LEGO® Life för smarta enheter.
 • LEGO® City polisseten innehåller funktionsrika byggnader, coola fordon och roliga karaktärer som stimulerar fantasifulla rollekar när barn skapar fria äventyr i verklighetstrogna miljöer.
 • LEGO® City byggset uppfyller de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att dessa roliga leksaker kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • På LEGO Koncernen tappar, klämmer, vrider, värmer, repar och sträcker vi LEGO® City klossar och delar för att se till att varje set uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna

Detaljer:

 • Mått: H5 x L9 x B5 cm
 • Antal delar: 67
 • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell60241
EAN5702016686937
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.