Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO City Police 60207 Luftpolisens drönarjakt

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 185:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
05195-10
   

Gå med i LEGO Citys luftpolisstyrka och delta i högtflygande action! Hallå, vad är det som pågår på torget? Var kom den där drönaren ifrån och varför hovrar den över statyn? Vänta ett tag – den där skurken försöker stjäla den! Kalla på polishelikoptern och avfyra nätkanonen för att fånga tjuven och hans drönare innan han flyr med statyn. Det är en ny spännande dag i LEGO City!

Patrullera gatorna i LEGO® City från ovan med det spännande setet 60207 Luftpolisens drönarjakt, som innehåller en polishelikopter med öppningsbar minifigurcockpit, snurrande rotor, strålkastare och fungerande nätkanon. Det här roliga polisleksetet innehåller även en byggbar drönare med snurrande rotorer och öppningsbara gripklor, en gyllene minifigurstaty med piedestal samt fjärrkontroll, handbojor och 2 minifigurer.

Innehåll:

 • 3 LEGO City minifigurer: en luftpolis, en skurk och en gyllene minifigurstaty
 • Luftpolishelikopter med öppningsbar minifigurcockpit, snurrande huvudrotor, strålkastare och fungerande nätkanon
 • Byggbar drönare med snurrande rotorer och öppningsbara gripklor

Tillbehör:

 • Ett par handbojor, nät, fjärrkontroll och hjälm med öppningsbart visir och syrgasmask

Detaljer:

 • Mått:
  • Luftpolisens helikopter: H9 x L22 x B11 cm
  • Skurkens drönare: H3 x L9 x B9 cm
  • Den gyllene minifigurstatyn på piedestalen: H9 x B3 x D3 cm
 • Antal bitar: 192
 • Rek.ålder: från 5 år
Mer information
Modell60207
EAN5702016369564
VarumärkeLEGO
Ålder5-10
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.