Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO City Police 60206 Luftpolisens jetpatrull

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 124:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
05195-11
   

Hoppa in i luftpolisens jetplan och patrullera LEGO Citys gator från ovan! Vänta nu – vad gör den där skurken med kassaskåpet? Vrid på strålkastaren, lys på skurken och dyk ner för att arrestera honom innan han kommer undan! Det är en ny spännande dag i LEGO City!

Hjälp ditt barn att övervaka LEGO City med det fantastiska setet 60206 Luftpolisens jetpatrull. Det här LEGO 4+ setet är särskilt utformat för att vara roligt och enkelt för förskolebarn och innehåller ett coolt jetplan med öppningsbar minifigurcockpit och strålkastare, samt en speciell startklossbas som låter nybörjare uppleva stoltheten i att på egen hand bygga hus, fordon och annat. Den enkla bygg- och lekguiden som ingår hjälper också din unga vardagshjälte att förstå syftet med bygginstruktionerna och stimulerar fantasin och självförtroendet för en perfekt start på LEGO byggandet i en välbekant LEGO City miljö. Det här roliga LEGO City polisjaktssetet innehåller även 2 minifigurer, handbojor och ett öppningsbart kassaskåp för ädelstenar.

Innehåll:

  • To LEGO City minifigurer: en luftpolispilot och en skurk
  • Ett lättbyggt luftpolisjetplan med öppningsbar minifigurcockpit
  • Strålkastare
  • Startklossbas som hjälper ditt barn att snabbt börja bygga och leka
  • Ett öppningsbart minikassaskåp med plats för stöldgods ingår också

Tillbehör:

  • 2 ädelstenar, kofot och ett par handbojor

Detaljer:

  • Mått Jetplan: H7 x L14 x B11 cm
  • Antal bitar: 54
  • Rek.ålder: från 4 år

 LEGO 4 + välkomnar ditt barn till en värld full av vardagshjältar i LEGO City polisseten. LEGO 4+ lekset hette tidigare LEGO Juniors och är kompatibla med alla LEGO byggset för kreativt byggande. 

Mer information
Modell60206
EAN5702016369816
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.