Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO City Nitro Wheels 60258 Bilverkstad

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 875:-
I lager
SKU
12192-8
   

Barn som älskar leksaksbilar och alla som gillar LEGO® City tv-serien kommer att uppskatta det roliga leksetet LEGO City Bilverkstad (60258). Det finns en reparationsverkstad, en bärgningsbil och till och med en liten bilhandlare som säljer skumma bilar till fyndpriser! Och det roliga slutar inte där! Barn får också ett urval av roliga karaktärer med coola fordon, inklusive Tread Octane och hans prisbelönta hotrod och Harl Hubbs och hans galna, raketdrivna motorcykel. En perfekt kombination för skojiga rolleksäventyr.

Fantastiskt byggset för barn - Detta leksaksset innehåller enkla bygginstruktioner som kommer att hjälpa din unga LEGO byggare att bli en mästerbyggare. Coola byggleksaker för barn LEGO City fordonslekseten ger barn möjligheten att starta sin inre turbomotor med ett häftigt utbud av supersnabba, supercoola leksaker på hjul. Dessa funktionsrika byggset med detaljerade byggnader och roliga karaktärer inspirerar till fria, självständiga lekar där barn kan återskapa scenarier som skildrar det verkliga livet på ett roligt och spännande sätt.

 • Leksetet LEGO® City Bilverkstad (60258) innehåller flera modeller och är perfekt som present för bilälskare. Setet innehåller en verkstad och massor av coola fordon och roliga karaktärer för fantasifulla, självständiga lekar.
 • Innehåller ett leksaksgarage, en husvagn och coola fordon, inklusive en bärgningsbil, en husvagn och en raketdriven motorcykel, plus 7 minifigurer, inklusive LEGO® City tv-karaktärerna Tread Octane och Harl Hubbs.
 • Barn kan styra motorhissen i verkstaden, lyfta bilar med domkraften, hämta trasiga fordon med bärgningsbilen och mycket mer. Barn kan också kombinera detta set med andra LEGO® lekset för roliga modeller att leka med och visa upp.
 • Letar du efter coola leksaker för barn från 5 år? Detta bilverkstadsset är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till barn som älskar leksaksfordon och den populära LEGO® City tv-serien.
 • Tread Octanes verkstad är 14 cm hög, 17 cm bred och 13 cm djup när den är färdigbyggd, medan bärgningsbilen är 7 cm hög, 18 cm lång och 6 cm bred.
 • Inga batterier behövs – detta grymma lekset drivs av små barn med stor fantasi, så att de kan börja leka direkt!
 • Det är lätt att komma igång med denna LEGO® City byggleksak. I lådan hittar du enkla bygginstruktioner – så öppna påsarna med klossar och låt det roliga börja!
 • LEGO® City fordonslekseten innehåller coola fordon, funktionsrika byggnader och roliga karaktärer som stimulerar fantasifulla lekar samtidigt som de hjälper barn att utveckla fysiska färdigheter och självförtroende.
 • LEGO® klossar och delar uppfyller de högsta branschstandarderna så att LEGO City byggleksaker är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • På LEGO Koncernen är vi noga med att testa alla LEGO® City byggset för att säkerställa att alla dessa unika leksaker uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Mått Bilverkstad: H14 x B17 x D13 cm och mått bärgningsbil: H7 x L18 x B6 cm
 • Antal delar: 897
 • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell60258
EAN5702016722536
VarumärkeLEGO
Ålder6-11

LEGO City Tuning Workshop

Låt fantasin flöda fritt

Alla detaljer inspirerar till härlig lek!

Engagerande rollspel 

Verklighetstrogna tillbehör stimulerar barnens fantasi.

Häftiga funktioner

Vrid brytaren för att använda motorn.

En mobil bilhandlare

Redo att sälja många bilar från husvagnen!

Upplyftande funktioner

Barnen lyfter på spaken för att förbereda sig för bogsering.

Många fina fordon!

Starta ett lopp mellan bilarna och Hubbs motorcykel.

LEGO City Tuning Workshop
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.