Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO City Nitro Wheels 60256 Racerbilar

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 274:-
I lager
SKU
12192-10
   

Fantastiskt byggset för barn som älskar actionleksaker. Din lilla racerförare kommer att få uppleva snabb action med byggsetet (60256) LEGO® City Racerbilar. Dessa elektriska och bensindrivna LEGO racerbilar med förarminifigurer skapar förutsättningarna för den ultimata racingtävlingen – bensin mot el.

Fantastiskt byggset för barn - Barn kan njuta av en rolig inlärningsupplevelse med detta lekset. Varför? Eftersom det innehåller en enkel bygguide som hjälper din unga LEGO byggare att bli en mästerbyggare. Coola byggleksaker för barn LEGO City fordonslekset ger barn möjligheten att starta sin inre turbomotor med ett häftigt utbud av supersnabba, supercoola byggleksaker på hjul. Dessa funktionsrika byggset med roliga karaktärer inspirerar till fria, självständiga lekar där barn kan återskapa scenarier som skildrar det verkliga livet på ett roligt och spännande sätt

 • Låt småttingar uppleva den spännande LEGO® City världen med detta coola racerbilsset, utformat för att inspirera till fria, självständiga rollekar baserade på verkliga scenarier. Perfekt för barn som älskar racerbilsleksaker.
 • Vad finns i lådan? Barn får 2 coola LEGO® racerbilar med grymma detaljer, 2 koner till start- eller mållinjen, plus 2 förarminifigurer med hjälmar – allt ett barn behöver för actionspäckade, självständiga lekar.
 • Barn kan kombinera fordonen och karaktärerna i detta set med andra LEGO® originalleksaker för ännu fler kreativa lekar eller för att skapa coola modeller att visa upp.
 • Byggleksaken LEGO® City Racerbilar (60256) är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva för flickor och pojkar från 5 år som älskar fantasifulla lekar. Kräver endast mycket grundläggande byggkunskaper.
 • Den röda LEGO® racerbilen är 4 cm hög, 13 cm lång och 5 cm bred när den är färdigbyggd, medan den gula LEGO racerbilen är 4 cm hög, 12 cm lång och 5 cm bred.
 • Inga batterier behövs – detta coola racingset drivs av barn med stor fantasi, så att lekarna kan börja direkt!
 • Det är lätt att komma igång med detta LEGO® racingset. I lådan hittar du enkla bygginstruktioner – så öppna bara påsarna med klossar och låt det roliga börja!
 • De byggbara LEGO® City leksakerna innehåller funktionsrika byggnader, coola fordon och roliga karaktärer som stimulerar fantasifulla lekar samtidigt som de hjälper barn att utveckla fysiska förmågor och självförtroende.
 • Alla LEGO® City lekset uppfyller de högsta branschstandarderna och LEGO Koncernens strikta kvalitetskriterier för att säkerställa att dessa barnleksaker fortsätter att vara lätta att sätta ihop och dra isär.
 • På LEGO Koncernen tappar, klämmer, vrider, värmer, repar och sträcker vi LEGO® City byggleksaker för att se till att varje set uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Mål rød racerbil: H4 x L13 x B5 cm og gul racerbil: H4 x L12 x B5 cm
 • Antall klosser: 190
 • Alder: fra 5 år
Mer information
Modell60256
EAN5702016704242
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.