Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

LEGO City Hav 60264 utforskarubåt

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 459:-
Medlemserbjudande 367,20
Tillfälligt slut
SKU
06202-111

Dyk till havets djupaste djup med denna LEGO® City Hav – utforskarubåt. Följ med den populära ubåtspiloten Jessica Sharpe från LEGO City TV när hon styr den kraftfulla djuphavsubåten till den koralltäckta grottan. Ta prover med ubåtens inspektionsarmar och utforska havsbotten med undervattensdrönaren. Wow! En lysande marulk! Hitta gömda skatter och upptäck djupets hemligheter med detta grymma lekset.

Barn kan iscensätta spännande havsutforskningsäventyr med leksetet LEGO City Hav – utforskarubåt (60264), med en häftig leksaksubåt, undervattensdrönare och en havsbottenmiljö. Och med 4 utforskarminifigurer, inklusive Jessica Sharpe från den populära tv-serien LEGO City Adventures, en lysande marulk och en dold skatt är allt klart för oändliga lekar och äventyr! Fantastiskt byggset för barn Detta byggset innehåller enkla bygginstruktioner och Instructions PLUS – en del av den kostnadsfria appen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor. Den här interaktiva bygguiden, med fantastiska visningsverktyg för att zooma och rotera, hjälper snabbt unga LEGO byggare att bli mästerbyggare. Coola leksaker för barn LEGO City är stolt över att stödja National Geographic Explorers. Våra havslekset erbjuder en spännande och fri värld full av havsutforskning och äventyr, där barn kan uppleva verklighetstrogna rolleksscenarier med realistiska havsfordon, verklighetstrogna miljöer och roliga karaktärer.

 • Det här är en toppenleksak för flickor och pojkar som älskar havet och dess varelser. Leksetet LEGO® City Hav – utforskarubåt (60264) har allt barn behöver för fantasifulla undervattensäventyr.
 • Vad finns i lådan? En leksaksubåt, undervattensdrönare och en koralltäckt havsbottenmiljö, plus 4 minifigurer, inklusive LEGO® City tv-karaktären Jessica Sharpe och 2 dykare med coola tillbehör, och en lysande marulksfigur.
 • Barn kan kombinera fordonen och karaktärerna i detta set med andra LEGO® originalleksaker för ännu fler kreativa lekar eller för att skapa coola modeller att visa upp.
 • Leksetet LEGO® City Hav – utforskarubåt är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller överraskning till barn från 5 år. Kräver endast mycket grundläggande byggkunskaper.
 • När LEGO® Hav – utforskarubåt är färdigbyggd är den 9 cm hög, 14 cm lång och 11 cm bred, och den fjärrstyrda ubåten är 6 cm lång och 4 cm bred.
 • Det behövs inga batterier – denna spännande havsutforskningsleksak drivs av barn med stor fantasi!
 • Denna leksak för barn innehåller en enkel tryckt bygguide och Instructions PLUS – en digital bygguide för unga byggare. Tillgänglig som en del av den kostnadsfria appen LEGO® Bygginstruktioner för smarta enheter. 
 • LEGO® City är stolt över att stödja National Geographic Explorers banbrytande arbete för att bygga en bättre värld för oss alla. LEGO City Hav lekseten introducerar barn till en spännande undervattensvärld full av utforskning.
 • LEGO® City Hav lekseten är utformade efter branschens högsta standarder och kriterier. Detta säkerställer att LEGO klossar och delar är hållbar, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • Alla LEGO® City klossar och delar testas till max för att skapa byggset som uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal delar: 286
 • Rek.ålder: från 5 år
Mer information
Modell60264
EAN5702016617986
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.