Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

LEGO City Hav 60263 Miniubåt

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 137:-
I lager
SKU
06202-110
   

Upptäck havets mysterier med den coola LEGO® City Hav – miniubåt. Öppna miniubåtens bubbelcockpit och gör ett försök att nå havsbotten! Wow! En gammal skattkista! Manövrera den propellerdrivna farkosten och använd inspektionsarmarna för att hämta diamanterna. Men se upp för hammarhajen som simmar runt ubåten! Det är bara ännu en dag för en LEGO City havsutforskare.

Barn kan dyka ner i de kreativa lekarna med leksetet LEGO® City Hav – miniubåt (60263). Det finns en leksaksubåt med bubbelcockpit och inspektionsarmar, en piratskattkista med ädelstenar och en cool hammarhaj. Detta byggset innehåller faktiskt allt barn behöver för att skapa fantasifulla undervattensäventyr. Ett perfekt lekset för unga byggare Detta 4+ lekset innehåller en enkel tryckt bygguide och en speciell startkloss, så att barn kan känna sig stolta över att bygga sina egna LEGO leksaker. Och med gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor får barn tillgång till Instructions PLUS – en interaktiv bygguide med verktyg för att zooma och rotera som verkligen gör LEGO byggandet till en barnlek. Coola leksaker som ger barns kreativitet ny energi LEGO City är stolt över att stödja National Geographic Explorers. Våra havslekset introducerar barn till en spännande värld full av undervattensutforskning, där de kan njuta av verklighetstrogna scenarier med realistiska havsfordon, autentiska miljöer och roliga karaktärer.

 • Leksetet LEGO® City Hav – miniubåt (60263) är perfekt som present till barn från 4 år och är utformat för att uppmuntra till kreativa, självständiga rollekar.
 • Vad finns i lådan? En cool utforskningsubåt, havsbottenmiljö med skattkista och ädelstenar, en pilotminifigur och en hammarhaj. Allt barn behöver för fantasifulla lekar under ytan.
 • Barn kommer att älska denna leksaksubåt med öppningsbar bubbelcockpit, snurrande propeller och rörliga inspektionsarmar. Skattkistan innehåller ädelstenar och hammarhajen har öppningsbara käftar.
 • LEGO® 4+ seten är ett roligt sätt för små barn att lära sig LEGO byggandets konst. Med speciella startklossar och enkla tryckta bygguider hjälper de barn att utveckla självförtroende och förmågor, steg för steg.
 • När ubåten är färdigbyggd är den 6 cm hög, 20 cm lång och 6 cm bred (med inspektionsarmarna utsträckta). Och det finns gott om plats i bubbelcockpiten för pilotminifiguren!
 • Inga batterier behövs – denna miniubåt drivs av barns fantasi, så de roliga utforskningslekarna kan börja direkt!
  Detta 4+ lekset innehåller en tryckt bygguide och Instructions PLUS – en interaktiv bygguide för barn. Tillgänglig som en del av den kostnadsfria appen LEGO® Bygginstruktioner för smarta enheter.
 • LEGO® City är stolt över att stödja National Geographic Explorers banbrytande arbete för att bygga en bättre värld för oss alla. LEGO City Hav lekseten introducerar barn till en spännande undervattensvärld full av utforskning.
 • LEGO® City Hav lekseten är utformade efter branschens högsta standarder och kriterier. Detta säkerställer att LEGO klossar och delar är hållbar, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång. a
 • Alla LEGO® City klossar och delar testas grundligt för att säkerställa att alla byggset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal delar: 41
 • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell60263
EAN5702016617979
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.