Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Black Deals avslutas om:

LEGO City Great Vehicles 60286 Strandräddningsfyrhjuling

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 126:-
I lager
SKU
12202-12
   

Bege dig mot kusten med denna LEGO® City Strandräddningsfyrhjuling. Lasta av den coola vattenskotern från släpet och starta den i havet. Hjälp livräddaren att patrullera längs kusten. Kör genom vågorna och var försiktig så att du inte skadar hajen. När du har patrullerat färdigt kan du lasta vattenskotern, hoppa upp på fyrhjulingen, stänga störtbågen och köra vidare till nästa strand!

Ge din vardagshjälte timmar av fantasifulla lekar med leksetet LEGO® City Strandräddningsfyrhjuling (60286), med en fyrhjuling med öppningsbar störtbåge och ett släp för att transportera den medföljande vattenskotern. Barn får också en livräddarminifigur och en hajfigur för att skapa heroiska strandräddningsäventyr. Utformad för pojkar och flickor från 5 år Detta roliga strandlekset innehåller en enkel bygguide och Instructions PLUS, en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor. Denna interaktiva bygguide med visningsverktyg för att zooma och rotera gör verkligen LEGO byggandet till en barnlek. De fantastiska fordonen i LEGO City LEGO City Great Vehicles lekseten erbjuder funktionsrika land-, luft- och vattenleksaker som väcker fantasin. Barn får utforska alla slags realistiska maskiner och fordon, samt utveckla fysiska färdigheter och självförtroende när de bygger och leker.

 • Introducera pojkar och flickor från 5 år till den spännande LEGO® City världen med leksetet LEGO City Strandräddningsfyrhjuling (60286). Det roliga börjar när barnen öppnar lådan.
 • Detta byggset innehåller en leksaksfyrhjuling med släp för att transportera den medföljande vattenskotern, plus en livräddarminifigur och en hajfigur. Allt barn behöver för timmar av kreativa lekar!
 • Leksaksfyrhjulingen har en öppningsbar störtbåge. Både fyrhjulingen och vattenskotern har plats för den medföljande livräddarminifiguren.
 • Leksetet LEGO® City Strandräddningsfyrhjuling är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller vardagsgåva till barn från 5 år.
 • Strandräddningsfyrhjulingen, med släp och vattenskoter, är 7 cm hög, 17 cm lång och 5 cm bred när den är färdigbyggd.
 • Setet innehåller LEGO® tillbehör som en walkie-talkie och en kikare.
 • Innehåller en tryckt bygguide och Instructions PLUS – en interaktiv bygguide som verkligen gör LEGO® byggandet till en barnlek. Den är en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner.
 • LEGO® City Great Vehicles lekseten främjar barns fysiska förmågor och självförtroende med funktionsrika land-, luft- och vattenfordon, och roliga karaktärer som inspirerar till fria, kreativa lekar.
 • Alla LEGO® delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga med – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal delar: 79
 • Rek.ålder: från 5 år
Mer information
Modell60286
EAN5702016889710
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.