Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO City Great Vehicles 60285 Sportbil

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 137:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
12202-11
   

Vroom! Vroom! Ta en åktur i denna fantastiska LEGO® City Sportbil. Den är fullspäckad med grymma funktioner, som justerbar bakspoiler och coola svarta fälgar med dubbdäck för höghastighetskörning. Kolla in den iögonfallande aerodynamiska karossen och klarblå lacken. Du kan till och med ta av taket för att köra cabriolet längs LEGO Citys gator.

Barn som gillar coola bilar kommer att älska denna LEGO® City Sportbil (60285). Detta fordon är fullspäckat med häftiga designdetaljer, som aerodynamisk kaross, avtagbart tak, justerbar bakspoiler, sportiga svarta fälgar med dubbdäck och en detaljerad minifigurcockpit. Lägg bara till lite fantasi och kör mot motorvägen! En LEGO överraskning till pojkar och flickor från 5 år Du hittar bygginstruktioner till denna LEGO City sportbil i förpackningen. Du kan också ladda ner Instructions PLUS, en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor. Denna interaktiva bygguide med fantastiska visningsverktyg för att zooma och rotera förvandlar snabbt unga LEGO byggare till mästerbyggare. Alla fantastiska fordon i LEGO City Pojkar och flickor kan utforska alla slags realistiska maskiner och fordon med LEGO City Great Vehicles lekseten, samtidigt som de utvecklar fysiska färdigheter och självförtroende när de bygger och leker.

 • Introducera pojkar och flickor från 5 år till den spännande LEGO® City världen med detta imponerande sportbilsset – ett inspirerande fordon för fantasifulla rollekar.
 • Vad finns i lådan? Allt barn behöver för att skapa denna imponerande LEGO® City Great Vehicles sportbil, med plats bakom ratten för förarminifiguren. En överraskning för barn som älskar coola bilar.
 • Häftig design med iögonfallande kaross, justerbar bakspoiler, sportiga svarta fälgar med dubbdäck och detaljerad, tonad cockpit med plats för den medföljande förarminifiguren.
 • Byggsetet LEGO® City Sportbil (60285) är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till pojkar och flickor från 5 år.
 • När den är färdigbyggd är denna LEGO® City sportbil 4 cm hög, 12 cm lång och 5 cm bred.
 • Drivs av barn med stor fantasi – öppna bara påsarna med klossar och lekarna kan börja direkt.
 • Innehåller en enkel tryckt bygguide och Instructions PLUS – en interaktiv bygguide för unga byggare. Tillgänglig i gratisappen LEGO® Bygginstruktioner för smarta enheter.
 • Växla upp barns kreativitet med LEGO® City Great Vehicles seten – funktionsrika fordon och karaktärer som inspirerar till fantasifulla lekar samtidigt som de hjälper barn att utveckla fysiska färdigheter och självförtroende.
 • LEGO® delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® City delar och klossar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att varje byggset uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal delar: 89
 • Rek.ålder: från 5 år
Mer information
Modell60285
EAN5702016889703
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.