Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO City Great Vehicles 60252 Bulldozer

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 221:-
I lager
SKU
12192-4
   

Småttingar som gillar att låtsas vara vardagshjältar kommer att älska setet LEGO® City Bulldozer (60252). Det finns en cool bulldozer med gummiband och fungerande skopa, en leksakskran med rivningskula, en cementblandare och en varningsskylt – allt ett barn behöver för att njuta av timmar av fantasifulla lekar.

En cool leksak för barn - Detta 4+ lekset innehåller en enkel, tryckt bygguide och en speciell startkloss som hjälper barn att känna sig stolta över att bygga egna LEGO leksaker. Och med gratisappen LEGO Life för smartphones och surfplattor kan barn få Instructions PLUS – en interaktiv bygguide med fantastiska visningsverktyg för att zooma och rotera som verkligen gör LEGO byggandet till en barnlek. Den kreativa LEGO City världen Med LEGO City set kan barn fördjupa sig i fria äventyr och scenarier som skildrar det verkliga livet. Och med ett brett utbud av realistiska, funktionsrika fordon och maskiner kan barns fantasi sväva iväg!

 • Detta bulldozerset för barn är en perfekt introduktion till den spännande LEGO® City världen. Perfekt för barn från 4 år och utformat för att inspirera till kreativa, självständiga lekar baserade på verkliga scenarier.
 • Vad finns i lådan? Detta (60252) byggarbetsplatsset innehåller en bulldozer med fungerande skopa, en leksakskran med rivningskula, en cementblandare, 2 minifigurer och mer. Lägg bara till en nypa fantasi för oändligt skoj!
 • Barn kan spärra av platsen med skylten och konerna, svinga rivningskulan för att slå omkull väggen, skopa upp klossar med bulldozern, snurra cementblandaren och mer – en perfekt present till barn som älskar låtsaslekar.
 • LEGO® City 4+ seten är ett roligt sätt för småttingar att lära sig LEGO byggandets konst. Med speciella startklossar och enkla textguider hjälper de barn att utveckla självförtroende och andra förmågor, steg för steg.
 • Bulldozern är 8 cm hög, 12 cm lång och 6 cm bred när den är färdigbyggd, medan släpet är 4 cm långt, 9 cm högt och 4 cm brett.
 • Inga batterier behövs – denna byggleksak drivs av små barn med stor fantasi, så att de kan börja leka direkt!
 • Hitta instruktioner för att bygga detta 4+ set i lådan. Eller gå online för att ladda ner Instructions PLUS – tillgänglig som en del av gratisappen LEGO® Life. Zooma, rotera och visualisera modellen för att ge liv åt byggprocessen.
 • LEGO® City Great Vehicles seten hjälper barn att utveckla fysiska förmågor och självförtroende med funktionsrika byggnader, realistiska fordon och roliga karaktärer som inspirerar till fria, självständiga lekar.
 • LEGO® klossar är utformade för att uppfylla de högsta branschstandarderna så att LEGO® City byggleksaker är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • På LEGO Koncernen är vi noga med att testa alla LEGO® City lekset för att säkerställa att alla dessa unika leksaker uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Mått: L4 x H9 x B4 cm
 • Antal delar: 126
 • Rek.ålder. från 4 år
Mer information
Modell60252
EAN5702016678437
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.